icon

Pláže - světlý až bílý písek, do 4 hodin letu

wow
19. čer 2018
Strana
z4
bayt
26. čer 2018

@wow no doopravdy bily pisek tak Maledivy

hanve
26. čer 2018

@wow hipotels mediteraneo,pro rodiny s dětma ideální. Apartmány,několik bazénů,dětských brouzdaliště a dětské vodní hriste,já byla nadsena,syn taktéž.

renuliena
26. čer 2018

Tak já jsem hodně toho procestovala a za mne nejvíc top a i pro děti je Sardinie, Kalábrie, djerba a tunis mahdia.. .. Tam jsou nejhezčí bílé pláže, Na djerbe a v Tunisu jsem nikdy neměli střevní potíže a to jsme tam byli 6x, chce to jen pečlivě vybrat hotel 😉

wow
autor
27. čer 2018

@renuliena a můžete mi napsat přímo letoviska která máte odzkoušené a s jakou jste letěli CK?

babanci
27. čer 2018

@bayt To je pravda, ale nedoletí tam za 4 hodiny.

bayt
27. čer 2018

@babanci jo to máš pravdu, akorát pak to nebude ten úplně echt bílej písek 🙂

babanci
27. čer 2018

@bayt Tam je krásný, že? Takový ten až kýčovitý pohled, ale přitom nádherný. Mě taky fascinují pláže na ostrově Sal nebo Boa Vista. Tři různé tyrkysové barvy oceánu a písek kam oko dohlédne.

renuliena
27. čer 2018

@wow tak u djerby je to jedno jake letovisko, tam je bílý písek všude, v Tunisku je nejvíc bily písek a to opravdu bílý právě v mahdii, tam je to nejvíc top. V Kalábrii jsem byla asi před deseti lety a to si vůbec nepamatuji kde přesně to bylo jelikož jsme opravdu hodně cestovali, a na Sardinii je taky všude bily písek alespoň co jsem já byla..... Jinak cestovky různé ale pouze ty osvědčené, exim, Alexandria, blue style, Čedok, Fisher... Klidně jsem hledala přes invii anebo zájezdy.cz ale pokaždé jsem chtela vědět cestovku, takove ty méně známé jsou na nic, taky je mám z davnejsich dob vyzkoušené a služby otresne, takže to opravdu chce vybrat známější cestovku i když bude třeba o něco dražší ale ve finále budete spokojenější a mít větší jistotu 😉

bayt
27. čer 2018

@babanci Je to jako pohádka 🙂 Doufám, že v zimě pojedeme už s prckem....Ale líbí se mi kamenité pláže třeba v Řecku. Na Kapverdách jsme ještě nebyli, to musí být taky pěkný. No tak jsem se zasnila...🙂

babanci
27. čer 2018

@bayt Já už mám, jak se říká, splněno. Už jsem vychovala a tak si teď plníme sny o cestování. Roztočíme globus a píchneme prstem. 😀 Já se snažím vždy do spodní půlky, tak Kapverdy se mi podařily vloni v prosinci. 😀

odula
27. čer 2018

@babanci to je skvely 👏👍🏾 snad se nam taky neco takovho podari. zatim jezdime na rybnik a jednou za uherak italie :/

odula
27. čer 2018

@bayt tys byla na maledivach??? muj sen 😍

bayt
27. čer 2018

@odula No muj sen je Rwanda a cim dal vic se vzdaluje 🙂))

junkka
27. čer 2018

@bayt souhlasim. Tam jsme byli na svatebni ceste a je to raj na zemi 🙂

kacasa
27. čer 2018

Zakynthos- oblast Vasilikos

maxannie
27. čer 2018

Sardinie nebo jih Itálie

bayt
27. čer 2018

@junkka ve Rwande??

junkka
29. čer 2018

@bayt nee, na Maledivach 😀

bayt
29. čer 2018

@junkka jo tak :D

1velrybka
1. črc 2018

@zaludova Jo, tam je krásně 🙂

wow
autor
1. črc 2018

Tak nakonec Playa de muro na Mallorce

kovalcice
2. črc 2018

@wow urcite si pujcte auto a jedte se podivat na es trenc je to hodinka cesty na jih a je tam opravdu nádhera. Muro je hezka ale ta na jihu je bomba

wow
autor
Autor odpověď smazal
wow
autor
3. črc 2018

@kovalcice na kolik vyjde půjčení auta?

kovalcice
3. črc 2018

@wow 150€ na 3 dni s detskou sedackou i pojistenim, meli jsme kiu ceed. Pujcuji i 5 dverove punto a to je myslim o 40€ na ty 3 dni min ale uplne staci, hodne jich tam jezdi

jednaholkaa
3. črc 2018

Sardinie (jih) ..je to Evropsky karibik

wow
autor
20. srp 2018

bylo to krásné, Playa de Muro, můžu vřele doporučit pro rodiny s malými dětmi.

kovalcice
21. srp 2018

@wow na jihu na es trenc jste nebyli? Ta je uzasna

wow
autor
21. srp 2018

manželovi se v tom vedru nechtělo cestovat, nepřemluvila jsem ho ☹

berda2
21. srp 2018

Mallorca - Es Trenc,krasna a dlouha plaz s bilym piskem a tyrkysovym morem. Kreta - Elafonisi. Nadhera...

Strana
z4