Pláže - světlý až bílý písek, do 4 hodin letu
Tak já jsem hodně toho procestovala a za mne nejvíc top a i pro děti je Sardinie, Kalábrie, djerba a tunis mahdia.. .. Tam jsou nejhezčí bílé pláže, Na djerbe a v Tunisu jsem nikdy neměli střevní potíže a to jsme tam byli 6x, chce to jen pečlivě vybrat hotel 😉
@wow tak u djerby je to jedno jake letovisko, tam je bílý písek všude, v Tunisku je nejvíc bily písek a to opravdu bílý právě v mahdii, tam je to nejvíc top. V Kalábrii jsem byla asi před deseti lety a to si vůbec nepamatuji kde přesně to bylo jelikož jsme opravdu hodně cestovali, a na Sardinii je taky všude bily písek alespoň co jsem já byla..... Jinak cestovky různé ale pouze ty osvědčené, exim, Alexandria, blue style, Čedok, Fisher... Klidně jsem hledala přes invii anebo zájezdy.cz ale pokaždé jsem chtela vědět cestovku, takove ty méně známé jsou na nic, taky je mám z davnejsich dob vyzkoušené a služby otresne, takže to opravdu chce vybrat známější cestovku i když bude třeba o něco dražší ale ve finále budete spokojenější a mít větší jistotu 😉
Zakynthos- oblast Vasilikos
Sardinie nebo jih Itálie
Tak nakonec Playa de muro na Mallorce
Sardinie (jih) ..je to Evropsky karibik
bylo to krásné, Playa de Muro, můžu vřele doporučit pro rodiny s malými dětmi.
manželovi se v tom vedru nechtělo cestovat, nepřemluvila jsem ho ☹
Mallorca - Es Trenc,krasna a dlouha plaz s bilym piskem a tyrkysovym morem. Kreta - Elafonisi. Nadhera...

@wow no doopravdy bily pisek tak Maledivy