icon

Společná dovolená pro matky a dcery. Kdo se přidá?

linka523
Dnes v 11:25

Hľadáme mamu s dcérou na spoločnú dovolenku 14.7-26.7.2026 na zájazd. Dcéra ideálne aby mala tak 11-15 rokov. Je to zájazd kde sa ide do 7 krajín: Kosovo,Srbsko, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Čierna Hora, Chorvátsko a Severné Macedonsko. Moja dcéra bude mať 14 rokov tak ideálne v tom veku dievča. Kto by mal záujem rýchlo píšte lebo už sú len 4 voľné miesta ak by sme to nestihli sú aj iné dátumy ale boli by sme radi ak by sme stihli tento dátum lebo nám najviac vyhovuje. Ked tak nejeké otázkz všetko by som vám povedala v súkromných.

martinka_33
Dnes v 11:44

Ja bych jela hned, ale 11 a 14 to je zrovna vek kdy je ten rozdil mezi holkou a slečnou a zrovnamoje dcera je ještě úplně dětská.. Ale zájezd to zní že to bude úplně perfektní, takže si to holky užijte 😉

linka523
autor
Dnes ve 12:34
@martinka_33

Ja bych jela hned, ale 11 a 14 to je zrovna vek kdy je ten rozdil mezi holkou a slečnou a zrovnamoje dcera je ještě úplně dětská.. Ale zájezd to zní že to bude úplně perfektní, takže si to holky užijte 😉

@martinka_33 Moja dcéra teraz má 13 a má kamošku ktorá má 11 takže jej by nevadilo keby že to je nejaká mladšia ona by bola právaže rada. Veľmi by som jej chcela nájsť nejakú partáčku na tú dovolenku.