icon

Společná dovolená pro matky a dcery. Kdo se přidá?

linka523
30. pro 2025

Hľadáme mamu s dcérou na spoločnú dovolenku 14.7-26.7.2026 na zájazd. Dcéra ideálne aby mala tak 11-15 rokov. Je to zájazd kde sa ide do 7 krajín: Kosovo,Srbsko, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Čierna Hora, Chorvátsko a Severné Macedonsko. Moja dcéra bude mať 14 rokov tak ideálne v tom veku dievča. Kto by mal záujem rýchlo píšte lebo už sú len 4 voľné miesta ak by sme to nestihli sú aj iné dátumy ale boli by sme radi ak by sme stihli tento dátum lebo nám najviac vyhovuje. Ked tak nejeké otázkz všetko by som vám povedala v súkromných.

martinka_33
30. pro 2025

Ja bych jela hned, ale 11 a 14 to je zrovna vek kdy je ten rozdil mezi holkou a slečnou a zrovnamoje dcera je ještě úplně dětská.. Ale zájezd to zní že to bude úplně perfektní, takže si to holky užijte 😉

linka523
autor
30. pro 2025
@martinka_33

Ja bych jela hned, ale 11 a 14 to je zrovna vek kdy je ten rozdil mezi holkou a slečnou a zrovnamoje dcera je ještě úplně dětská.. Ale zájezd to zní že to bude úplně perfektní, takže si to holky užijte 😉

@martinka_33 Moja dcéra teraz má 13 a má kamošku ktorá má 11 takže jej by nevadilo keby že to je nejaká mladšia ona by bola právaže rada. Veľmi by som jej chcela nájsť nejakú partáčku na tú dovolenku.

kristyn86
31. pro 2025
@martinka_33

Neni lepsi vzit s sebou realnou kamosku,znamou? Takhle si vy mamky,ani dcery nemusite sednout. A jak pise @martinka_33, 11 let a 13 let muze byt sakra velky rozdil...

martinka_33
31. pro 2025
@kristyn86

Neni lepsi vzit s sebou realnou kamosku,znamou? Takhle si vy mamky,ani dcery nemusite sednout. A jak pise @martinka_33, 11 let a 13 let muze byt sakra velky rozdil...

@kristyn86 právě... Mam kamarádku, ta ma dceru ted 12,5 roku, ale asi je dost vyspělá, ta moje má čerstvě 11 a holky se spolu teda baví když jedeme nekam společně a nejsou tam jiné děti, ale když maji možnost výběru, tak ta starší už raději kamarádi s puberťačkami, zatimco ta mladší puberťačkai zatim pohrdá 😃 Ale hrozně mě láká ta destinace...

linka523
autor
31. pro 2025
@martinka_33

@kristyn86 právě... Mam kamarádku, ta ma dceru ted 12,5 roku, ale asi je dost vyspělá, ta moje má čerstvě 11 a holky se spolu teda baví když jedeme nekam společně a nejsou tam jiné děti, ale když maji možnost výběru, tak ta starší už raději kamarádi s puberťačkami, zatimco ta mladší puberťačkai zatim pohrdá 😃 Ale hrozně mě láká ta destinace...

@martinka_33 Moja má 13 to je pravda a má 11 ročnú kamarátku a sedia si spolu perfektne vychádzajú spolu.