Vodní svět/termály s tobogány na prodloužený víkend? ČR/PL/HUN/SR?

lca180
21. únor 2019

Doporučte nějaký vodní svět/hotel/termály s tobogány a skluzavkami na prodloužený víkend pro rodinu s dětmi (3 a 6 let).
Byli jste v Aquaworld Resort Budapest?Líbilo se vám.

cizinkaa
21. únor 2019

Co Tropical Island? My o něm uvažovali, ale nakonec jsme nejeli. Syn má dva roky, vybírala jsem něco, kde bude teplo, protože jinak mi brzo drkotá zubama. 😀

luciehutt
22. únor 2019

V Resortu jsem byla před pár lety a pro děti paráda, ještě jsem tedy syna neměla, ale jeli jsme se sousedy, kteří měli tříletého syna a střídali jsme se u něj v dětském koutku/brouzdališti. Dost se tam vyřádil.

elher
24. únor 2019

Já mám tedy nyní malého prcka, ale ještě bez něho jsme jezdili na Slovensko. Sice do Tater a spíše za turistikou, ale na Liptově jsou hned 2 aquaparky a to konkrétně Bešeňová a Tatralandia u Liptovského Mikuláše. Relativně kousek autem je pak Poprad, tam je také aquapark.
V Bešeňové je i ubytování, ale přijde mi drahé, asi by se tam dalo i do soukromí. Pokud nechcete jen a pouze vodní radovánky, tak právě zde je i možnost dalšího výletování (u toho Mikuláče např. jeskyně - ledová a Demenovska, dá se do Nízkých tater, např. lanovkou na Chopok atd.... nebo kousek zase popojet do Vysokých a tam něco.
Máme to tam celkem prochozené, a i na relax v termálech byl vždy prostor.

kamino
24. únor 2019

Jezdíme několikrát do roka do Sarvaru v Maďarsku, Jsme tam spokojení, velký dětský svět ( v albech mám report ). Záleží na financích, buď sehnat ubytování přes Booking, nebo pokud vám nevadí si připlatit, doporučuji si zaplatit Park Inn s přímým vstupem do termálu s polopenzí.

lca180
autor
25. únor 2019

@elher Díky,my byli v létě v Nízkých Tatrách a v létě jedem do Vysokých,tak bych raději jinam.I tak moc díky!

lca180
autor
25. únor 2019

@kamino mrknu,to zní dobře a za přímý vstup rádi připlatíme.Díky,jdu pátrat😃

sarrita
25. únor 2019

Z Maďarska doporučuji Sárvár nebo Györ 😉

mievsa
25. únor 2019

V Aquaworldu v Budapešti jsme právě teď. Jsme tady už podruhé a za nás super. Líbilo se nám i v Sárváru hotel Park Inn.

lucikf
26. únor 2019

Právě minulý týden jsme byli v Sárváru v hotelu Park Inn. Připlatili jsme si all inclusive a s třemi dětmi si to moc chválím. Bylo tam super a děti byly opravdu nadšené.

lca180
autor
26. únor 2019

@lucikf moc díky za tip!