Zlaté písky nebo Slunečné pobřeží?

market177
29. srp 2018

Ahoj, dotaz pro ty, kteří byli na obou těchto místech, kde se vám líbilo víc a proč? Děkuji 🙂

teate
29. srp 2018

@market177 3x Slunečené, 1x Zlaté. A když bych měla jet znovu do Bulharska, tak určitě Zlaté písky. Ta kolotočnárna je tam v mnohem menším měřítku než na Slunečném pobřeží a dalším bonusem je daleko, ale fakt daleko čistější moře i pláže. Bylo vidět až na dno. 🙂

evka_milova
29. srp 2018

Ahoj, mě na Slunečném pobřeží hrozně odrazovaly ty davy lidí. Zlaté písky byly v tomhle ohledu lepší, dobře vybavené letovisko, které žije, ale není to tak přehnaný jako na Slunečném pobřeží. Navíc je kousek pěkná přírodní rezervace na výlety a pláž je fakt krásná a zlatá 🙂 osobně doporučuju hotel Edelweiss https://www.etravel.cz/bulharsko/oblast-varna/z..., má krásný bazény včetně vnitřního, dobré jídlo a příjemný personál. Navíc super brouzdaliště a hřiště pro děti.

alikoaliko
29. srp 2018

V sobotu odlitame na Slunecne pobrezi. Zlate pisky jsem chtela vic, ale nenasla jsem vyhovujici hotel. Same osmipatrove 'panelaky', co tam stoji uz x let a zaslouzily by rekonstrukci. Ale mozna jsem jen blbe hledala...

marcelina14
29. srp 2018

Letos jsme byli kousek od Burgasu (Sv. Vlas), hotel Paradise Beach a fakt super 🙂

jancabr
29. srp 2018

Zlaté písky jsou částečně v kopci, takže pozor na vzdálenost hotelu od pláže. Slunečné pobřeží je obrovské, mnoooho hotelů. Ale jinak vše pohodě. Záleží na typu dovolené a jestli jedete i s dětmi.

pettrus1210
29. srp 2018

@alikoaliko vloni jsme byli s hotelu Sentido na Slunečním pobřeží a byl krásný, nove zrekonstruovany

luckylee
29. srp 2018

Srovnani nemam ale letos jsme navstivili Zlate pisky a hned bych se tam vratila.Nadherna plaz a cisto! Nebyla tam hlava na hlave,skoro zadne vlny v te dobe takze se krasne plavalo.
My teda byli v hotelu az nahore,takze cca 200 schodu ale dalo se to.Byla jsem rada ze mame kolem sebe les a neprazi tam slunicko cely den jak na bazen u hotelu ktere jsou v prvni linii hned u plaze.😄 Fakt nadhera.Cetla jsem recenze ze na Slunecnem pobrezi je hodne meduz ale to samozrejme nevim.