icon

Zvažujete dovolenou v Tunisku? Poradíme vám s výběrem.

anezzik
20. led 2025

Holki byli jste? A jaké to tam je? Zvažujeme v létě ale mám trochu strach kvůli těm zdravotním potížím. Popřípadě kterou část by jste doporučili nebo hotel.

miryp
20. led 2025

Už je to doba, co jsem tam byla. Byla jsem tam v letech 2001 a 2003. Nejprve jsme byli v Kartágu a pak v Monastiru. Nechtěli jsme na ostrov, protože v té době jsme jezdili hlavně po památkách. Střihli jsme si tam i výlet vlakem, po takovém zážitku člověk ocení České dráhy, kterým jinak nemůže přijít na jméno :D Jízda taxíkem je tam také mírně adrenalinová, ani při jedné návštěvě jsme nepochopili, čím se při jízdě řídí :D Zdravotní obtíže jsem si přivodila vlastní hloupostí, když jsem podcenila mazání zad pod slunečníkem, ale co se střev týká, tak ani jednou jsem problém neměla (na rozdíl od Egypta). Postřehli jsme, že Němcům dávají lepší pokoje automaticky, my museli podplácet recepční. No a na co si fakt dejte pozor, pokud pojedete v sezóně, abyste si nevybrali hotel, který za poplatek umožňuje místním občanům obývat pláž a bazény. To jsme při první dovolené nevychytali a u bazénu a na pláži tak bylo fakt přelidněno.

squezy
20. led 2025

@anezzik my jsme byli poslední 3 dovolené s dvojčaty (klukum bude ted 6). Vybirali jsme proto, že jsme chtěli,abychom z Prahy letěli přes den a to nam vychazelo jen Tunisko a Djerba a pak Recko,ale šíleně drahé. Po zdravotní strance se nam stalo, že jsme se všichni jednou popo :D Ale jen proto, že jsme si v drinku neuhlidali led a vypili to. Jinak nic,ale vždy nam to stačilo na tyden. A na příjem jsme měli připravené černé uhli a pomohlo. Musi se tam pit balene vody,ale i ty v sobě maji hrozně moc mineralu, než klasické české balene vody, takže my už máme vyzkoušené, že max 7 dni a pak letět zase zpět🙂

virinika
20. led 2025

V Tunisu jsme byli na Djerbe 2 roky po sobě a za nás parádní dovolená

izz76
20. led 2025

@anezzik Byla jsem v hamametu a na Djerbě a v obou případech skvělá dovolená. Žádné zdravotní potíže jsme v Tunisku nemeli,stejne tak nikde jinde.

anezzik
autor
20. led 2025

A nějaký konkrétní hotel doporučíte. Bylo by fajn i s nějakýma skluzavkami.

simkrk
20. led 2025

My 3x na Djerbě a zatím nejlepší dovolené.. 😊 Zdravotni potíže žádné.. More krásné, pisek.. Žádné koraly. Chodili jsme bosky.. 😊 Vodu jsme si tocili z barelu nebo kupovali v obchůdku😊 milý lidé... Krásné výlety, prostředí.. 😊😍

nagojka
20. led 2025

Doporučuju hotel skanes Serail monastir.byli jsme tam 2x a naprosto skvělý všechno...zábava pro děti,jídlo ubytování...pak jsme byli jste v jednom hotelu loni a to bylo ještě lepší ale bohužel si nevzpomenu na název bylo to zase v hammametu...nikdy jsme v Tunisu neměli žádný zdravotním problém mám to tam moc ráda a chtěla bych tam letos znova...🙂👍

viktorie586
23. led 2025

Ahoj, my jsme byli na Djerbě a žádný problémy nebyly 🙂