Nemohu najít práci. Jaké jsou možné příčiny?
Dobrý den , jsem už na prášky nevim co mam dělat ztratila jsem zaměstnání a hledám si nové a nechápu co dělám špatně hledám každý den na internetu chodím se ptát osobně jak blbec ale všude to je buď my se vám ozveme pošlete nám životopis určitě se vám ozveme atd. Jenom kecy ani do fabriky nic prostě. Nechápu kde je chyba jako jestli v tom že mám malé dítě nebo jako střední školu mám dřív jsem dělala v automobilce , ve skladu , uklízečku neřekla bych že jsem úplně levá a stejně nic pořád jak všude shánějí lidi ale když tak na to koukám tak jenom člověka odmítají . Omlouvám se za dlouhý text jen jsem vážně naštvaná protože chci pracovat nechci být doma aktivně se snažím protože chci peníze samozřejmě nechci se válet doma nevím co dělat . Díky
@lucii475859373 Jsi to nová, takže netuším, jak máš staré dítě/děti, za mě se za ně člověk stydět rozhodně nemusí, naopak, někde budou možná rádi, že děti už máš a je větší pravděpodobnost, že jim hned nepláchneš na mateřskou🙂 Nevím, jak máš psaný životopis popř. jak píšeš motivační dopis, ale tady ten text je bez čárek, špatně se to čte. Pozor na to. Jinak ti naprosto rozumím, blízký rodinný člen je nyní taky bez práce a má podobnou zkušenost jako ty, už je lehce nervózní a my s ním. Přesto věřím, že práci najdete, akorát to chce trpělivost.

Urcite se zadari, ale nezminuj deti nebo rodinu, ani to do CV nepis, ani to ze jsi byla na materske. Nemaji narok se ptat na tyto veci. Cesko porad neskutecne s timto zeny diskriminuje a bude to jeste trvat :(