icon

Dvojčátka

halkac
9. črc 2008

Ahojky, ráda bych, aby se v tomto tématu potkávaly maminky dvojčátek, protože máme trochu speciální starosti i radosti🙂 Vím, že existuje obdobné téma, ale chodí tam většinou maminky ze Slovenska...což trochu komplikuje případné srazy apod. 😉 Tak duomomači, pište!

jirule33
20. led 2009

Jaanjo, Bedo a Zet jak se vede vám, napište třeba i do IP 🙂

simonac
21. led 2009

ahoj holky, jen vás pozdravím a valím lyžovat s petou, pak písnu jaké to tam bylo 😉

daiquiri
21. led 2009

Zuzi, já saláty miluju, ale nebaví mě to krájet a tak....Raději když si ho můžu někde dát nebo mám ráda salátové bary...Doma si vezmu radši rajče v celku, ať to nemusím krájet 😀

Včera večer jsem byla s holkama na vínku, všechny máme děti, co myslíte, že jsme asi celý večer probíraly 😀 😀

Simi, ty jo, tak to nás za dva měsíce taky čeká, ale je to hezký vidět ty pokroky co? 😉 Užijte si lyžování, já bych hned jela znovu 😀

Včera na mě vyrukoval manžel, že někdy v květnu pojede jako služební cestu na týden okruh Paříž a Švýcarsko, prý abych jela taky....Jenže nevím jak to udělat a přitom bych táááák ráda jela 😔

marrha
21. led 2009

ahoj holky,¨

Simi užij si lyžovačku 🙂
Tady už konečně taje sníh..včera bylo +9nstupnů...už by to pomalinku mohlo směřovat k tomu jaru..to jsme naivka, že v lednu 😀 😀 😀

Verun..že by jste se bavily o dětech?? 😀 😀 😀 😀 😀

Davídos už má kašlík lepší...tak snad už je to v pohodě...

daiquiri
21. led 2009

Markét, my včera ráno stáli s manžou na balkóně a zpívali ptáci, tak jsme si říkali, že jaro je za chvíli 🙂 Ty nejhorší mrazy snad už byly, tak ještě překlenout ten únor a pak už to bude jen a jen lepší 🙂
Jak jsi to uhádla???? 😅 😀 Jasně, že jo, ale je to super, když se nám nedařilo počít, tak holky už měly děti a já tyhle řeči špatně nesla, teď jsem šťatná, že se můžu bavit o pokakaných plínkách 😀

Držím palce ať je líp!

marrha
21. led 2009

Verun..není to těžké uhádnout 😀 😀 máme to tak asi všechny 😀

jj chápu..my jsme se sic snažili dva roky a už jsem dítko doma měla..což je velký rozdíl oproti tomu, když nemáš žádné a nedaří se, ale i tak..v té době byly většinou všechny známé a kamarádky těhotné...a pro mě to někdy bylo fakt až šílené...závist, smutek, beznaděj..prostě všechno do kupy 😝

akorát u mě to bylo jinak...kdyby mě napadlo změnit doktorku dřív..mimčo by bylo asi dřív..u mě zas takový velký problém nebyl...ale pokud ti doktorka tvrdí, že jeden vaječník nemáš a druhý se zd být taky nefunkční..tak jí to člověk věří..nemá důvod nevěřit...... 😝

halkac
autor
21. led 2009

Hojdá a dobré ráno, dávám si kafe po náročné noci....Dneska zahajujeme odvykaí kúru i na Jonáška - doposud jsme k němu měli ohledy, když v noci plakal (zněl fakt lítostivě), ale nějak se nám to fňukání stupňuje a zesiluje 😠 Takže když se podařilo Majdu naučit spát ve své postýlce a víceméně v noci nebrblat, naučíme to i Jondu...tak nás zase čekají náročné noci, chjoooo.

Jinak včera jsem si naplánovala plno návštěv, zabookovala lístky na ples (jdu sama s kamarádkami, manžel hlídá prťátka), domluvila odpolední kafčo s kámoškou...a hned se cítím lépe.

Holky, co máte proti zimě 😀 😀 😀 ? Mně se fakt líbí, dokonce ani ty břečky mi nevadí, no fakt...

Dai, co vy jste na tom balkóně dělali 😉 ?Číhali na jaro, viď 😀 😀 😀 ...

Zuzi, vydrž, já to dobře znám, písklounky mám taky....ale sem tam jsou i lepší dny 😀

simonac
21. led 2009

ahoj holky, jdu vás dčíst - snad mě prcci nechají

lyžování super - dala jsem 20 jízd - bez zastávky, nikdo tam nebyl, takže ani v řadě u vleku jsem si neodpočala, ale peta mě nenechal, já už mu fakt vůbec nestačím

včera manža přeměnil kočár, tak dnes měli prcci premiéru - aspon nás viděli jak lyžujeme 😉

jinak dnes si svůj dietní den vyloženě užívám - dopo jen ovoce, ale na oběd pizza . bez sýru a na večeři , kousek dorta nebo 3 kopečky zmrzliny a povinně 1 kousek čokolády na vaření, mnam, mnam, to si pošmáknu 😀 😀 😀 😀 😀

kuzelka
21. led 2009

Ahojky
mám chvilku klidu 😉

holky já jsem snad od porodu nikde nebyla, jako bez dětí 😅 , bud se mi nechtělo, nebo nebyl čas... měla bych to změnit 😠 a něco podniknout 😉

simi téda to je dietka, to já mám nějakou sladkost povinně každý den 😀 😀

gapka.h
21. led 2009

ahojky,
...Simi-to je dobrá dieta-kdž můžeš pizzu a sladké 😀 😀 😀
...já se teď vrátila z kosmetiky-dávám se do pucu...zítra se jdeme s prckama fotit k roku,tak snad nebude křik 😉 😉

Marki-my se také snažlili nějakou dobu..a také jsem blbě snášela řeči kolem dětí ☹ ☹ ale teď to mám dvakrát!!!

Karin-někde si vyraž,protože ro bude pro tebe dobrá odreagovačka 😉 Já vždy tak max. na 3h-víc ne...jsou závislí na mlíčku..achjo...já snad budu kojit do dvou let ☹ ☹ ☹ ☹

egrzuz
21. led 2009

Ahoj holky,
Simi, ty jsi mi udělala chuť na pizzu, že si jí snad objednám. Npo fakt, úplně šílenou, mnam mnam 😀

Kači, držím palečky, ať je Jonášek brzo hodný kluk. 😉

U nás už se spí, co chodí jen jednou denně, je to paráda. Večer mám pro sebe

My jsme se snažili 5 let a ty řeči kolem dětí a těhotné kamarádky, to bylo šílený. Když zlobí, tak si to připomenu a hned je lépe🙂

Markét, to je dobře, že už je Davídkovi lépe, Jarýn už taky nekašle. Tak ať jste brzo fit

Karin, já taky nikde pořádně nebyla, vlastně jen to školení bylo moje nej odreagování, musíme taky někam vyrazit. 😀

simonac
21. led 2009

tak holky, já dnes pořádně zmokla, lije tu jak z konve a já chodila 2 hodky s kočárkem, aby se ti moji malí tyrani vyspali 😉 , ted vařím kaši a snad bude v noci líp než včera - to bylo zase děsné

zuzu -- závidím, že od ted máš klid - děti spí, u nás se usíná v rozmezí od 20.00 -22,00 a první kojení už před půlnocí 😝

egrzuz
21. led 2009

Simi, jak často ti spí? U nás, když se spalo i odpoledne , tak usnuly kolem 22h , to bylo šílený

Já bych si taky zalyžovala, jééé už dva roky jsem nebyla

Tak já čuně jsem si to pizzu fakt objednala 😀

marrha
21. led 2009

Simi u nás taky prší 😝 do toho je tu příšerný smog..hnus 😝

Zuzi..proč čuně? 😀 😀 jen si dej...dobrou chut 😉

Karin já taky nikde ještě nebyla..teda byla v tom sklípku s koníkovkama...a už plánujem další 😀 , ale jinak nechodím nikam 🙂

musím jít pro Davídose do vany..tatínek už volá..má je tam oba...tak zatím pa

simonac
21. led 2009

zuzi u nás se spí dopoledne venku od 10- 12, když je nechám doma tak jen 20 min a jsou hrozně protivní, no a odpoledne se spí tak od půl 4 do 5 - zase jen venku, doma jen 20 minut a večer jsou tak hotový, že sice usnou dřív,ale za 20 minut řev a pak zaberou někdy po 22.00 hod - no prostě děs!!!!! 😉

gapka.h
21. led 2009

...zuzi-nech si chutnat 🙂 já si teď dala opékačky s kuřecím masem..navečer..super 😉 No já poprvé otěhotněla a potratila..pak dva roky nic a potom s pocí doktorů..máme dva klučíky!!!ale neměnila bych,že jo???to ti věřím,že ti z toho hrabalo..trakovou dobu nemít mimčo,ale teď to máš dvojnásobné!!!

hancas
21. led 2009

AHOJKY HOLKI TAK JSEM SE SEM NĚJAK NAKVARTÍVOVALA 🙂 ALE MÁM TAKÉ DVOJKY A TAK JSEM RÁDA ŽE V TOM NEJSEM SAMA.JSTE NĚKTERÁ Z OKOLÁ OLOMOUCE???

egrzuz
21. led 2009

Tak jsem to sežrala 😀 😀 😀 😀 ta byla holky 😉 🙂

Simi, u nás kdyby se spalo tak pozdě odpoledne, tak jdou spát večer o půlnoci 😀 A musíš jezdit? u nás se spí taky hezky venku a hlavně se hned usne a nemusím drnkat

Gabi, to je jasný, neměnily by jsme viď? Já jsem potratila hned po první inseminaci, potom byl marný druhý pokus a do třetice dvojky 😀

Markét, nemáte potopu 😀 ?

halkac
autor
21. led 2009

Mńam, mňam, děláš mi, Zuzanko, chutě...a já tu žmoulám jabko 😀

Hancas, já jsem z Valmezu, ale do Olomouce jezdím...a přímo z Olomouce je Issaga, nebo alespoň myslím🙂 A vítej mezi námi !!!

Holky, když to čtu, tak si říkám, jaké štěstí jsme měli, že jsme počali dvojčátka přirozeně...Já byla nervozní i po půl roce snažení a už jsem to chtěla jít řešit 😀 A už v té době mě bolelo poslouchat těhotné a maminky☹ ☹

Dneska jsme byli u sousedů a ta sousedka jde za měsíc na IVF...nechá si zavést dvě vajíčka, ale dvojčátka si moc nepřeje (mají už většího kluka a ne zas tak dobrou finanční situaci...). Hrozně jí budu držet pěsti, mně přijde tak nádherné, jak některé ženské o mimča bojují, co všechno podstoupí (bolest fyzickou, psychickou, čas, peníze...) Prostě je to moc dojemné a silné...

simonac
21. led 2009

zuzi - musím jezdit, jak zastavím jsou hore a řev 😝 , u nás spí ted Kristýnka a martínek si hraje v ohrádce 😢

kuzelka
21. led 2009

holky no snad se někam dokopu a zajdu si 😉

já byla taky nervózní jak se do půl roku nedařilo, všichni kolem samé těhule, ale nakonec jsme se snažili jen 9 měs. a na to že to budou dvojčata mi přišli až v 5měs. 😅 😝 😀 😀
takže docela šokýno, no a já z toho byla víc v šoku než manža 😀 😀

kuzelka
21. led 2009

jo a úplně jsem se zapoměla pochlubit Baruška od roku a měsíce konečně sedí 😀 😀 😀 😀

klidnou noc 🙂

marrha
21. led 2009

Zuzi...tak jsi mi udělala chutě...že jsme si dali placky 😀 a už hledám Renie 😀 😀 😀

Karin až v 5 měsíci, jo??? tak to je mazec 😀 😀 to by mě asi šlak trefil...já už se tak s tím vyrovnávala týden.a to jsem to věděla od 5tt 😀 😝 ..měla jsme smíšené pocity jestli to zvládnu atd...no asi tak jak každá 😝 a když mi týden před porodem řekli, že vidí hlavičky tři....tak mi až do porodu vrtal v hlav červíček co když 😝 😝 😀

hancas
21. led 2009

MARRHA...TO TI TEDA ŘEKLI BRZO ŽE VIDÍ 3HLAVIČKY 🙂

marrha
21. led 2009

Hancas..to byl prý jen odraz...nakonec se sešo více dpoktorů na konzultaci..ale i tka červíček hlodal 😀

a jak jsme rodila, tka moje mudr. musela domů a té druhé doktorce říkaal-...hned mi pak zavolejte co se narodilo a kolik se toho narodilo a strašná sranda 😀 😀 😀

hancas
21. led 2009

TO TEDA BYLA SRANDA,HLAVNĚ PRO TEBE CO???

simonac
22. led 2009

ahoj holky, tak to já radši ani nebudu psát jak rychle se zadařilo nám - bylo to hned na poprvé - a když mi na prvním ultrazvuku taky nějak 5 - 6 týden, že tam vidí 2 byl to hrozný šok 😉 , ale ted jsem ráda, a určitě by neměnila ani žádná z vás 😀

tak tady dnes zase prší - paráda ☹

jinak dietka se dá - uvidíme dnes - dnes mám vitamínový den - jen ovoce a zelenina , tak ted snídám ananas 😀

marrha
22. led 2009

Dobré ráno holky..

tady taky prší 😝 ..večer tu nešlo ani vidět na krok jaká tu byla mlha...tohle počasí nesnáším..to už raději ten sníh 😀 😀 😀

Simi hned na poprvé, jo?? tak to je super 😀

já si pořád dokola četla účinky Clomhexalu , že je tma možnost vícečetného těhu..a říkám si...snad nezapadnu do té skupiny 😀 😀 ale už jak jsme si o vánocích dělala těhu test..věděla jsem , že jě něco jinak....takový ten vnitřní pocit...a jka mi to mudr. řekla, tak jsme se začala smát a ona zděšeně? Vy se smějete?? a já jí říkám..já to tušila 😀 😀 až pak mi to došlo..a manžel si myslel, že si z něho dělám srandu a třeba na druhý den mu řeknu, že to byla sranda 😀 😀 😀 humorista....

a máš pravdu neměnila bych...teď je ráda sleduju, jak si spolu hrajou...napodobujou se...lepší než TV 🙂

daiquiri
22. led 2009

Simi, lyžovačku závidím, ale zasloužíš si to 😀 Ale teda obdivuju, že máš tolik energie, tři děti, do toho to noční vstávání..... 😝 A ta dieta je teda dobrá když můžeš k večeři zmrzlinu a čokoládu 😀

Karin, mně se taky dřív nechtělo, hlavně ta večerní únava mi v tom bránila, ale teď už je líp, tak se holt chodím jednou za čas provětrat, hodně mi to pomáhá.... 😉 Určitě vyraž!
A jaktože až tak pozdě? Já to veděla už asi v 8tt. To to druhý mimčo nebylo vidět?

Zuzi, pět let???? To je teda, mně stačilo čekání dva a půl roku a už jsem z toho byla nešťastná, všechny kamarádky měly /teda většina/ nebo byly těhotný, ke všemu otěhotněly snad během měsíce co si řekly, že na tom začnou pracovat 😔

Markét, myslím, že jsem to tu už psala jak jsem se bavila s paní, co má už odrostlý dvojčata a ta když rodila, tak sestra vykřikla,jééé, ono to má dvě hlavy 😒 Ale to bylo kdysi...

U nás svítí sluníčko 😅

marrha
22. led 2009

Verun a jak ta paní rodila, že jí šly dvě hlavičky najednou 😀 to si nějak nedokážu představit 😀 😀

u nás prší se sněhem 😠

Strana