Hledám dětskou lékařku v Plzni - Doubravce

blancal
16. bře 2016

Ahoj holky, každým dnem budu rodit a tak hledám nějakou dobrou dětskou doktorku, nejlíp v Plzeň-Doubravce, která bere nové pacienty. Byla jsem u Boškové a Forejtové, ale odmítly mne. Kabzanová prý není nic moc. Tak jsem ještě zkusila v Nemocnici u Sv. Jiří MUDr. Evu Nykodýmovou a ta by nás vzala. Nevíte někdo, jaká je? Nemáte s ní někdo zkušenosti? Na netu jsem k ní nenašla vůbec žádné recenze. Ale říkám si, že k ní určitě někdo chodí a tak mi poradí, jestli to k ní máme zkusit a nebo hledat dál. Díky moc.

aldri
16. led 2017

Ahojky sice pozdě ale třeba poradíš 🙂 dnes jsme se byli u pani doktorky přihlásit, termin mam až v březnu, ale ráda bych se zeptala zda jsi tuto lékařku nakonec zvolila a jak na tebe pusobi?🙂 Při dnešnim zapisu se mi ona i sestra zdala v pohodě a obě byly velmi přijemne.
Moc Děkuji🙂

blancal
autor
16. led 2017

Ahojky, chodíme s malou skutečně k MUDr. Nykodýmové. Ale je pravda, že jsme u ní byly snad jen 2x, protože pokaždé je v poradně nějaká jiná lékařka, takže to se mi moc nelíbí. Ale sestřička je tam vždycky naštěstí stejná a ta je fajn a vždycky nám dobře se vším poradí.

aldri
17. led 2017

Bylo mi řečeno že pani doktorka Nykodymova je udajně na mateřske a vracet by se měla někdy v březnu-dubnu a ted tam zaskakuje jina p.doktorka (na jmeno si ted nevzpomenu) a nebo primařka. tak uvidime, jsme přihlašeni tak snad bude vše oka.)

blancal
autor
18. led 2017

No je zajímavý, že by měla mateřskou jen takhle krátkou, ale byla bych ráda, kdyby se vrátila. Určitě je dobrý, když doktorka dítě zná a ne to takhle střídat. Jen, co se dívám na razítka z poradny, tak jsme vystřídaly MUDr. Sutnarovou, Genčurovou, Švehlákovou, Parobkovou, Štenglovou... Tak ti přeju, ať jsi tam spokojená a hlavně bezproblémový porod🙂.