Kde v Praze najít levné a rychlé sono prsu?
Ahoj, nevíte, kde v Praze ( popřípadě Benešov nebo okruh max. 30 km od Prahy) mají termín kratší než půl roku a za přijatelnější cenu? Jsem objednaná na Waltrovku, kde jsem našla nejnižší cenu (1100,-) a dobré hodnoceni, ale nejbližší termín mi dali v květnu. Jinde jsem našla ceny 1500-2600,-. Jde mi jen o preventivní vyšetření.
Podělte se o zkušenosti. 🙂
KDybys chtěla mamograf, tak v Thomayerce se online objednáš klidně na příští týden...cenu nevím, chodím na žádanku...Sono mají objednání jen přes telefon, takže to nevím
ještě holky dotaz - když mi za půl roku bude 40, mám teď rok od posledního sona, tak ještě na sono nebo už mamograf?
Jen zkušenost. Objednávala jsem se v dubnu do Mama centra a bylo volno až v prosinci. Tak jsem si termín zabukovala. Pak jsme na to koukala ještě v srpnu a bylo tam najednou třeba 12 termínu na září. Takže je dobré to občas projet.
@petracig ja na mamografu byla poprve pred rokem a to mi bylo 42. Ted to stridam se sonem.
Ceka se asi vsude a cena je taky stejna. Pojistovna ti neprispeje? Pokud mas problem, nech si napsat zadanku na mamograf. Pokud prevence,ale specha to z nejakeho duvodu, tak zkus treba vzdy v pondeli kolem obeda volat, zda se jim neuvolnil nejaky termin ten tyden. To mi taky poradili, kdyz jsem v lete hledala, kde me vezmou rychle. A koukni ke mne, bylo tam par fajn tipu https://www.modrykonik.cz/blog/evaviki/message/objednani-na-sono-prsou-prvni-volny-ter-2ug867/
Pojistovna ti nedava prispevek? Zkusila bych mamacentrum na Zahradaku.
1500,-.
Chodila jsem vždy na Kladno(teď jsem 2roky nebyla-ještě kojím), ale ceny se dost zvýšili, teď koukám 1000Kč..
https://euc.cz/nase-zarizeni/kliniky/euc-klinik...
@evaviki Ahoj, problém nemám, chci jen preventivně sono, takže to nijak nehoří, ale přece jen pto klid v duši nechci čekat půl roku. Žádanku nemám a dr. by podle mě ani neměl důvod mi ji napsat. A poněvadž mi je teprve 34, tak pojišťovna nepřispívá. Ale zkusím občas zavolat, jestli se něco neuvolní.
@natilla Já se na ptala asi před rokem gynekoložky a ta mi říkala ať si zajdu na sono, že ceny jsou kolem 300,- 😀 Asi neměla aktuální info, poněvadž pochybuju, že by se to během 1 roku vyšplhalo na pětinásobek. Když jsem porjížděla ceny, a že někde měli i 2600,-, tak tisícovka ještě v pohodě.
Jo vystřelilo to hodně. Ještě před dvěma lety jsem platila 1000 teď 1500. Máma centrum Chodov

Objednávala jsem se tento týden online na polikliniku v Modřanech na 3. 4. Cena 1100 Kč nebo 1300 Kč, teď úplně nevím. Pak ještě na poliklinice na Chodově mají krátké termíny, cena 500 Kč. Chodila jsem tam několik let, ale moje doktorka šla na mateřskou a s tou doktorkou, která tam je, nejsem úplně spokojená. Jako asi nic dramatického, prostě mi nějak nesedla. Ale mají tam těch doktorek víc. Nevím, proč jsem vždycky skončila u ní.