MUDr. Jiří Šulc. Máte zkušenost?

gaaaby
26. pro 2022

Vsechny zdravim, chci se zeptat nemate nekdo zkusenost s gynekologem / porodnikem pane doktorem Jirim Sulcem?

Budu moc rda za jakekoliv recenze.
Dekuji

zuzaaaaa
27. pro 2022

@gaaaby jestli je to ten samej, tak jako doktor bude asi sikovnej, ale je mi nesympatickej. Kdysi jsem ho zazila v nemocnici, kde jsem pracovala a ted pracuje v nemocnici kde jsem rodila a modlila jsem se, at ho nepotkam 😂😂😂 ma zvlastni zpusob jednani, co mi nesedi 🥴🤷

gaaaby
autor
27. pro 2022

@zuzaaaaa dobry den, dekuju!!
a ve ktere porodnici jste rodila??

zuzaaaaa
27. pro 2022

@gaaaby na Mělníku

gaaaby
autor
27. pro 2022

@zuzaaaaa tak to jste me nepotesila😂 po novem roce s nim mam schuzku tak uvidime jak sedne me ..🤦🏼‍♀️😂

zuzaaaaa
27. pro 2022

@gaaaby treba sedne, je takovej svuj. No uvidite.

fandysek_1
27. pro 2022

@gaaaby první císař jsem měla u něj. Jednoznačně profesionál a kapacita, ale lidsky je mimo. Záleží jaký porod tě čeká, atd.

fandysek_1
27. pro 2022

@zuzaaaaa jo jo, ležela jsem na sále a mé břicho komentoval slovy: to je materiál. A to jsem měla břicho celkem malé. 🤨🙄

gaaaby
autor
27. pro 2022

@fandysek_1 jezis 🙄🤦🏼‍♀️ no to je neco na me!!!😂😂🙄 tak uvidime.. zatim to vypada na prirozeny porod, ja sem na pana doktora dostala doporuceni ale jak to teda dopadne nevim, protoze pro me je lidsky pristup a chovani docela dost zsadni😂😂😅

zuzaaaaa
27. pro 2022

@gaaaby 😂😂😂no to je ten jeho styl jednani, te pani tenkrat rikal, co tak rve u porodu, dyt je to potřetí 🤷🤦

gaaaby
autor
27. pro 2022

@zuzaaaaa 😂😅🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ fantazie! Po 3. To uz asi bolet nemuze 😂😂😂🤦🏼‍♀️

fandysek_1
27. pro 2022

@gaaaby já byla ráda, že někdo přišel, vyndá malé a bude to všechno super. Ty si chceš vyloženě zaplatit doktora k porodu? Za mě byla super doktora Škarohlídová. Normální ženská, ale nevím jestli tam ještě je. Rodila jsem na Mělníku 3 děti.

gaaaby
autor
27. pro 2022

@fandysek_1 Nene, prave ze bych nejradeji absolvovala porod idealne jen s PA ale byl mi doporucen tento pan doktor s tim ze bych se s nim mela videt a mel by se na me podivat.. 🤷🏼‍♀️ Mela jsem nejake poporodni komplikace po prvni porodu na melniku tak bych tim snad mohl necemu predejit ale uvidime… Kazdopadne prvne jsem mel zaplaceny balicek s PA a z toho uz jsem taky vylecena.

fandysek_1
27. pro 2022

@gaaaby to je jako jít věštit z koule, problémy můžou nastat vždy. Každopádně hodně štěstí.

gaaaby
autor
27. pro 2022

@fandysek_1 s tim souhlasim ale me nechali v deloze kus placenty a musela jsme po 8tydnech na revozi tak takove veci se predejit da…
Moc dekuju! Snad to zmakneme ve zdravi

ivivi
27. pro 2022

Zrovna dnes jsem cetla na nej recenzi na fb- recenze porodnic.Ze jako doktor je TOP, ale lidsky to je hovado. Jak dokazal totalne vydeptat.

ahyt
27. pro 2022

@gaaaby Jirka Sulc,muj spoluzak z mediciny,ma opravdu zvlastni humor ,obcas drsnak,clovek si na to musi zvyknout.Takovy byl vzdycky i za studii.Ale co se tyce odbornosti,tak je skutecny odbornik.Dokaze odhadnout a predjimat event problem a okamzite ho resit,lze mu 100% verit,ze opravdu udela pro matku i dite to,co je potreba a co je nejlepsi.Neceka az nastane prusvich,ale zasahne vcas A nedela zbytecne zasahy,kdyz nejsou potreba Ma neskutecnou intuici.I po 40 letech lekarske praxe mu na pacientkach opravdu zalezi .Porodil nam 4 vnoucata.Ted je potreba zvazit,zda zvolit nekoho,kdo je ťuťuňuñu na pacientku,ale po odborbe strance neni az tak erudovany ci zvolit trosku drsnaka,ale vetsinou vtipnyho,kterej to nemysli vazne,ale je to PAN ODBORNIK,coz Dr Sulc opravdu je

ahyt
27. pro 2022

@fandysek_1 to je presne on Dela vtipky,ktery nemysli zle,ale cloveku to nemusi sednout On je fakt sveraz,ale skvelej vypravec,muzu ho poslouchat hodiny a vzdycky se skvele bavim.Ale taky jsem si na nej musela zvyknout.Proste by to chtelo ty jeho nektery poznamky nebrat vazne,ale kazdej to neumi a ja to chapu.Ale jedinymu doktorovi v CR gynekologovi a porodnikovi komu 100% verim,ze udela vsechno pro mamu a dite,je on.

ivivi
27. pro 2022

@ahyt ja myslim, ze tututu u porodu neceka zadna zena, ale slusne a dustojne chovani a zachazeni ano. A ne se nechat vydeptat zpusobem, ze bude mit pomalu trauma jit rodit znova. A na stejnych a podobnych zkusenosti s nim jsem na nej narazila celkem dost. Pro me je dulezita i tahle strana doktora. A clovek, ktery ma potrebu ponizovat ostatni, je pro me spodina. A muze byt dobry jak chce.
A rozhodne bych takoveho u sveho porodu nechtela.

ahyt
27. pro 2022

@ivivi souhlasim naprosto.👍 Doktor by mel mit obe tyto vlastnosti.Ale ono se to malokdy setka oboje.Ja u Dr Sulce 100% vim o jeho naproste profesionalite po odborne strance a na to druhe holt mam asi trochu zkresleny nazor,protoze ho znam.

fandysek_1
28. pro 2022

@ahyt já jsem docela splachovací na tyto věci. Pak jsem to vůbec nevnímala. Je pravda, že byl u prvního porodu a bylo to nejjednodušší. U třetího císaře jsem měla dvě holky a ty měly dost problém malé vyndat a byla jsem úplně pohmožděná kolem žeber. Takže možná lepší zvládnout tyhle řeči, ale mít vše v pořádku.

gaaaby
autor
28. pro 2022

@ivivi muzu poprosit link na ty diskuze? Rada bych si to taky procetla