Pediatr na Praze 13 a okolí, máte tip?

kachles
19. čer 2017

Dobrý den, nemáte někdo tip na dobrého pediatra/ pediatričku na Praze 13. Chodíme na polikliniku Hostinského a vůbec nejsme spokojeni, paní doktorka je podle nás trochu (trochu víc) vyhořelá a myslíme, že vlastně nemá moc ráda děti. Takže vlastně každá volba je lepší. Mám pár tipů, ale ráda bych ještě nějaké... ideálně někdo, kdo je fakt milý k dětem, nemá problém s posouváním očkování a nepředepisuje antibiotika po telefonu (abych byla spravedlivá, naše paní doktorka očkování posune, když podepíšeme revers, ale myslím, že je to jen proto, že syndrom vyhoření jede ve velkém a je jí to prostě jedno)...Jsme ochotni i dojíždět, ale max jedním spojem (tedy metro B, bus z Luka). Díky za tipy a přeji krásné dny!

naste
19. čer 2017

@kachles A co na polikliniku v Řepích, MUDr. Balaščák? Je mladý, pracoval v Motole na novorozencích a nedonošencích , mezi maminkami dost oblíbený. Autobus 142, od července 225 má zastávku pár kroků od polikliniky.

jaja01k
20. čer 2017

My chodíme k MUDr Liškové na Hůrce. Da se s ni na vsem domluvit, i na ockovani. sama dite nenaockuje, pokud neni 100% fit. Tabulky bere s rezervou a kdyz je dite v necem pomalejsi, nedela z toho hned problem. Na druhou stranu je pecliva a kdyz reknes, ze se ti neco nezda, nemavne nad tim rukou, ale zabyva se tim. A je videt, ze ma deti opravdu rada 🙂

florenciak
20. čer 2017

My taky chodíme k MUDR Liškové a naprostá spokojenost. Jak psala jaja01k je pečlivá a má skvělý přístup k dětem.

mississka11
20. čer 2017

Chodíme k MUDr Hanzlové na Velkou ohradu. No... očkování-nám vždy posunula, ale my nějak výrazně neodkládali, takže tohle téma nevím. Nám posunovala kvůli nemoci. Dítě neočkuje, pokud není zdravé. Jinak mi do ničeho nekecá. A pokud keca, tak si to stejně udělám podle sebe. Jako spokojena s ni na 100% nejsem, ale byla mi psychickou oporou, když mi dělala peklo tchyně a je na děti fakt hodná. Akorát se jedná o starší doktorku. Sestřička je skvělá, milá, usmevavá 🙂 prostě pohoda.

Teď jsem si vzpomnela-dceři dokládala MMR, aby ji neočkovala ve vedrech a pak v zimě (vycházela první dávka na září, dostala ji na konci října), proste aby byla stabilní teplota venku.

kachles
autor
20. čer 2017

Díky za tipy, paní doktorku Liškovou mám taky už v povědomí a je pro nás dobře dostupná, tak to asi padne na ní. Dost mě zaujal ten mladý pan doktor Balaščák v Řepích, ale přeci jen, je to dojíždění, to bych musela vědět, že je fakt super třída skvělej 🙂. A pokud se na toto téma dostane někdo další, kdo hledá, tak za mě nedoporučuji paní doktorku Blanku Staňovou. Ale někomu jinému vyhovovat může... skoro se u ní nečeká, je rychlá a v zásadě vyjde vstříc ve všem. Nelíbí se nám ale, že je strašně náladová, už ode dveří vidíte, jak se vzbudila, naše děti neoslovila snad ani jednou jménem, natož aby se jich třeba zeptala, jak se mají a vše řeší tak, hlavně aby to bylo rychle odbytý. Pro někoho fajn, já potřebuju vědět, že pokud se něco bude dít, tak nás neodbyde a bude milá na děti (třeba když se bojí očkování).