icon

Pediatr v Ostravě. Poraďte

kytka24
17. zář 2007

Ahojky, tak Vás všechny zdravím. Ráda bych, kdyby jste mi mohla některá poradit s výběrem dobrého pediatra pro své očekávané miminko!! Bydlím v Ostravě-Zábřehu a jelikož jsem se do Ostravy přistěhovala a nemám se s kým poradit, tak prosím o radu Vás. Předem děkuji za rady a doporučení! 🙂 Markéta

Strana
z2
helca.pelca
22. led 2015

V Porubě ne, nebo aspon nikoho, na koho bych měla opravdu osobní zkušenosti nějaké maminky... 😒

ostravanci
21. říj 2015

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s dětským doktorem Jakubem Heczko (Hornická poliklinika v Ostravě)? Děkuji 🙂

ludmmi
Odpověď byla odstraněná
pajula1
8. únor 2016

Dobrý den, doporučil by mi někdo z Vás moderního dětského pediatra, který by se mnou komunikoval třeba i přes mail. Nejlépe Ostrava - Zábřeh. Děkuji 🙂

jess20
6. čer 2016

Dobry den, moc prosim ma tu nekdo doktora ktery je benevoletni k neockovani mic dekuji za tipy do zprav jsem zoufala..☹ ta nase se diky neockovani ani poradne nepodiva ☹

densik
26. led 2017

Ahojte🙂 našly jste nějakého pediatra,se kterým jste spokojené a který je shovívavý alespoň k odkladu očkování?prosím do zpráv,děkuji moc!

zuz2017
23. únor 2017

Ahoj🙂 prosim o doporučení pediatra pro prďolku, nejlepe ostrava zábřeh, výškovice. Prosím do zpráv, moc děkuji!

romiudirk
23. únor 2017

Ostrava -Zabreh na Dolni ulici Dr. Janicova. Chodila jsem k ni jako decko a vsechny kamaradky ted k ni chodi s detmi.

zuz2017
23. únor 2017

Moc děkuji za radu 😉

maminaok
2. bře 2017

Ahoj Všem, chtěla jsem Vám říci, že je nově otevřená dětská ambulance v Ostravě Porubě.
Doporučuji. Nastřelují i náušnice z chirurgické oceli které jsou osazeny kamínky z kolekce SWAROVSKI, ty jsou určeny k trvalému nošení a není je nutné vyměňovat za jiné.
Mrkněte na web…http://www.mudr-hubenakova.cz/

andelka
2. bře 2017

Tak ordinace vedle naší ČR už je obsazena,to je fajn,občas tu naši zastupovala.

jafo
15. čer 2018

Ahoj, prosim doporucte pediatra Ostrava Hrabuvka. Diky moc

Strana
z2