Pediatrička Praha 10 - Strašnice/Vršovice

zuzakap
4. zář 2018

Zdravím ;) Hledám pediatričku ve Strašnicích/Vršovicích, doporučíte prosím? a má, prosím, někdo zkušenost s MUDR. Vorlíčkovou? děkuji za rady, tipy, názory.

jenny91
8. zář 2018

Já chodila v dětství k této paní doktorce: https://www.znamylekar.cz/jelena-strnadova/pedi... Skoro před deseti lety jsem tedy už měnila (mohlo se zůstát i po 18 letech, ale já měnila bydliště), každopádně tehdy spokojenost.

leneee
8. zář 2018

@zuzakap hezky den,pediatri na P10 jsou hodne kapacitne pretizeni a neberou nove pacienty (ja hledala pediatra v prosinci/lednu), pripadne je brzy ceka odchod do duchodu (zminena pi Strnadova). vim ze nedavno jeste nove pacienty brala Mudr Matulova (Vrsovice), pripadne sit ordinaci Male Zdravi (Strasnice).

suromana
8. zář 2018

Možná už je to pro Vás daleko, my chodíme se synem k MUDr. Kunstýřové, ulice Šrobárova, je to tak na hranici Vinohrad a Vršovic, jsem tam spokojená, očkování jsme trošku odkládali, nikdy nebyl problém, i ATB nepíše hned při každém nachlazení, i když syn byl naštěstí takto akutně zatím jen jednou 🙂 Je relativně mladá, takže nebudete za pár let řešit odchod do důchodu 🙂