icon

Dárek pro 5měsíční miminko, jaký se vám osvědčil?

haniik1
11. lis 2016

Ahojda maminky,
prosím Vás touto cestou o radu, jaký dárek se Vám opravdu osvědčil pro asi 5 měsíční miminko. Na trhu je spousta hraček, ale opravdu nevím, co tak malému mimi udělá radost, nebo spíš co je nejlepší pro jeho rozvoj. Moc děkuji za pomoc!!!

hanicka_langova
•
11. lis 2016

Každé mimi je jiné, ale dcerce se v tomto věku dost líbila ta měkká kostka co lze kousat. Pak z DeeMka ta dirkovana koule. Pěnova knížka z tou si hraje pořád a velkou parádu dělají klasický chrastitka.

evastistko
•
11. lis 2016

http://www.utricertiku.cz/ Tam jsem si koupila detskou deku pro rozvijeni motoriky a naprosta spokojenost,ale maji toho vice,kdyztak kouknete treba se vam neco zalibi 🙂

kokykyko
•
11. lis 2016

Ja nasi holčičce vlastnoručně usila polštářek. Není to nic těžkého. Jde o to ze ho nedá z ruky. Nosí ho všude uz dva roky. A ja jsem pyšná ze tu osklivou zmackanou kocku ma tak rada. treba na ni za deset dvacet let bude vzpominat.

pandice
•
11. lis 2016

Náš malý se má za pár týdnů narodit, už teď pro něj máme dost věcí i nějaké hračky a knížky pro rozvoj mimina, takže na Vánoce jsem pro něj chtěla něco jiného i když jemu to asi zatím bude jedno 🙂 Tady na charitativním bazaru jsem pro něj vydražila háčkovanou dečku. Peníze jdou pro holčičku se zdravotním postižením, snažíme se doma podporovat různé neziskovky a tak a rádi bychom to časem předali i našemu synovi, tak začínáme už od mimina 🙂

haniik1
autor
•
13. lis 2016

Moc Vám všem děkuji za tipy, jste hodné...🙂