icon

Jaké pořídit nůžky a pastelky pro 1,5roční dítě?

radka116
7. zář 2016

Dobrý den, začala jsem s dcerou chodit na kroužek, kde potřebuje nůžky a pastelky (nebo voskovky). Je jí 1,5 roku. Můžete mi prosím doporučit jaké jsou nejvhodnější? I třeba značku? Děkuji 🙂

lukza
•
7. zář 2016

Nůžky určitě z kulatou špičkou a pastelky nejlépe trojhrane lépe se jim drží a nekupovat levné hůře malují a pak musí Ditko hodně tlačit

hz
•
7. zář 2016

za me teda pastelky tyto http://www.papirovyobchod.cz/produkty/pastelky-... nekazi uchop..

verka4d
•
7. zář 2016

Souhlasím s kulatou špičkou,taky aby byly nůžky menší,ať je může chytit,jen si myslím,že jí to moc k ničemu nebude,protože si neumím představit tak malé děťátko,jak stříhá s nůžkama... Jinak pastelky Maped,mají krásné barvičky,jsou poměrně nelámavé a existují i jumbo,které jsou tlustší,právě pro menší děti,ale tím třeba myslím děti v 1.třídě,aby jim to šlo lépe,mi pořád tak nějak nesedí ten věk rok a půl. To opravdu existuje nějaký kreativní kroužek na výrobu čehokoliv pro batolata??

olusenka
•
7. zář 2016

nůžky obyčejné malé dětské, kulatá špička, ještě bez rozdělení zda pro praváka či leváka, pastelky či tužky trojboké ale slabé, tlusté se jim špatně drží, ani učitelky u nás ve školce je nedoporučují pro předškoláky. trojboké ano ale slabší. Značka je asi jedno. Poradila bych se v papírnictví.

verka4d
•
7. zář 2016

@olusenka A pak si má člověk vybrat. U nás na škole prvňákům zase doporučují ty tlusté,že jsou pro malé děti vhodnější,že tenší jsou už pro trošku vypsanější ruce. Tak snad jen zkoušet,co komu sedne... 🙂

radka116
autor
•
7. zář 2016

dekuji všem za rady. moc mi to pomohlo.

radka116
autor
•
7. zář 2016

@verka4d krouzek se jmenuje Jamaha a je to o zpivani, ritmice a tvoreni. Nejvic veci budou tvorit rodice ale jde o to aby si to deti osahaly. A je to pro deti od 1,5 roku.
dekuji za radu 😉

verka4d
•
7. zář 2016

@radka116 Aha,může to být zajímavé... 🙂 Tak každopádně je to zas něco jiného než jen vysedávat s dětma na písku 😉 A člověk aspoň pozná nové lidi z okolí se stejně starýma dětma. Tak ať se vám daří!!

terkaz
•
7. zář 2016

@radka116 Myslite krouzek Yamaha 🙂
Ke konci hodiny je tam asi 10 minut vyytvarka k tematu. Je to jen chvilka, deti spis cmaraji do leporela 😉
@verka4d

radka116
autor
•
8. zář 2016

@terkaz přesně tak 😀

hadroslava
•
8. zář 2016

Jak bylo psano, pastelky znacky Maped. Oproti ostatnim nechutne drahe, ale opakovane se mi potvrzuje, ze se oproti jinym lamou skutecne minimalne.

terkaz
•
8. zář 2016

@radka116 😀

zuzka3112
•
8. zář 2016

To musí být bezva takový kroužek 😀 jinak pastelky maped!!! Máme doma a nádherné barvicky syté... měli jsme i jinou značku a tenké, ale úplně na h... letěly do koše 😁😁😁