Kolotoč Fisher price. Vnímá Vaše dítě ty světla?
Ahoj mamky🙂 chtěla bych se zeptat těch, které máte tento kolotoč doma, jestli mimísek vnímá ty světla? Zařizujeme pokojíček a tento kolotoč mě zaujal tak přemýšlím jestli do něj tolik investovat. 😅
@anjelicek26 no jo, ale jak to udělat? přece nebude jedno dítě bez kolotoče a druhé s plnou výbavou? Nedá se tomu třeba vypnout zvuk? 😀
@sovicka_ - chytreeee 😎 😎 😎 Oba sa budu tocit a jeden bude hrat pre obe deti 🙂
@sovicka_ - hej hej, to sa da, mozes nastavit hlasnost zvuku, aj bez zvuku, teda len pohyb.
@anjelicek26 no bezva, tak mám vyřešeno. A koupím jednak ten Rainbow Forest a druhak ten medvídkový co dělá projekci na strop 🙂
Prosím, neměl byste doma někdo návod ke kolotoči žirafa od Fisher Price? Objednala jsem si použitý, kolotoč hraje, ale bohužel se netočí ☹ tak jestli bysme v tom návodu něco nevyčetli (i když pochybuji...) Díky!
tak už nepotřebujeme, šikovný manžel posunul kontakt a kolotoč se už zase točí 🙂
Ahojte, ak by mala niektorá maminka záujem, máme na predaj kolotoč nad postieľku FP takých macíkov ako motílkov aj s projekciou a diaľkovým 🙂 na cene sa môžme dohodnúť,stačí mi napísať do IP
dievčence, napíšem do tejto témy neviete mi poradiť? Máme doma kolotoč FP Motýle a pokazil sa- netočí sa, ani nesvieti- predpokladám, že nejaký kontakt sa prerušil. Neviete, kde by mi ho opravili? BA, SC resp TT? V záruke už nie je,ale je v super stave, bolo by mi ho ľúto, bol drahý... ďakujem!
mám dotaz kolotoč je složený (medvídci k tomu hlavnímu panelu co se montuje na postýlku, jak ho postavím???děkuji
My jsme koupili kolotoc nevim presne uz znacku a davidek plakal jak blazen a to se kolotoc ani netocil nehral nic.takze jsme ho museli z postylky sundat a kolotoc za1200nam byl k nicemu😃
Byly tam tri medvidci s kridli nahore takova kopule a kdyz se zapnul po strope behali hvezdicky.byl nadhernej mela jsem z nej takovou radost ovsem synacek ne

Fuha a toto, dva kolotoce? Jej to by som si rozmyslela, ked ti budu oba pilit usi a pojdu len o sekundu "mimo", tak to bude cirkuuus jaaaj a to staci, aj ked jeden bude mat trosku slabsiu baterku a rozdiel tam bude. A vecer v tichej izbicke je taketo nieco pocut riadne 🙄