icon

Jsou opravdu muži větší hysterici než ženy?

vicky999
2. led 2026

Zajímalo by mě, proč všude na sociálních sítích jsou negativní vlastnosti mužů jsou přisuzovány ženám 🤔🤣 Přitom v reálu je to přesně naopak.
Například, muži jsou větší hysterici a cholerici, jsou daleko horší řídiči a dělají ze všeho drama a scény a nesnesou, když je klid. Ale pak na sociálních sítích se tyto vlastnosti přisuzují ženám, přitom jsou to naopak typické mužské nešvary😁
Zajímá mě Váš názor🙂

anonym_e1c04d
2. led 2026

@vicky999 tak jako žena tak i muž je každý jiný. Ale nesetkala jsem se na soc. sítích s tímto názorem, že by to muži přisuzovali ženám... Že jsou ženy špatně řidičky, no... Jako neříkám všechny, ale větší část než mužů určitě budou.. Ženy jsou více náladové než muži z důvodu hormonů a cyklů, což je logické... Takže můj názor je, že prostě ženy jsou více citlivé, více náladové ovlivnitelné hormony... Jsem žena a přiznávám, že takové ženy prostě bývají... Muži mi přijde spíše, že mají více věcí na párků 😂 a neřeší takové věci jako my ženy.

lv
2. led 2026

Odvěké vtipy na ženy prezentované muži, stejně tak jsou na muže zase od žen. To, že to je naopak je subjektivní, ne holá pravda.
Ad řidiči - čistě můj pohled - ženy mají menší nehodovost, jezdí bezpečněji, pomaleji, muži zase lepší reakce na nebezpečí, a praktičnost co se mechaniky aut týká.

odula
Autor odpověď smazal
odula
2. led 2026

@vicky999 Hele, asi mas okolo sebe zvláštní vzorek chlapu

ai30
2. led 2026

@vicky999 Zeny jsou prezentovany jako emocionalni a neracionalni, protoze se to historicky hodilo jako ospravedlneni odepreni pristupu k rozhodovacim funkcim. Takze se jako 'emocionalni' a 'neracionalni' bere treba plactiva reakce (castejsi u zen), ale ne vybuch vzteku (castejsi u muzu). Muzi jsou naladovi stejne jako zeny, jen je ta jejich naladovost mnohem nebezpecnejsi pro okoli.
A statistiky ukazuji, ze zeny jsou vseobecne lepsi ridicky, tam neni o cem se bavit.