Jsou opravdu muži větší hysterici než ženy?
Zajímalo by mě, proč všude na sociálních sítích jsou negativní vlastnosti mužů jsou přisuzovány ženám 🤔🤣 Přitom v reálu je to přesně naopak.
Například, muži jsou větší hysterici a cholerici, jsou daleko horší řídiči a dělají ze všeho drama a scény a nesnesou, když je klid. Ale pak na sociálních sítích se tyto vlastnosti přisuzují ženám, přitom jsou to naopak typické mužské nešvary😁
Zajímá mě Váš názor🙂
Odvěké vtipy na ženy prezentované muži, stejně tak jsou na muže zase od žen. To, že to je naopak je subjektivní, ne holá pravda.
Ad řidiči - čistě můj pohled - ženy mají menší nehodovost, jezdí bezpečněji, pomaleji, muži zase lepší reakce na nebezpečí, a praktičnost co se mechaniky aut týká.
@vicky999 Zeny jsou prezentovany jako emocionalni a neracionalni, protoze se to historicky hodilo jako ospravedlneni odepreni pristupu k rozhodovacim funkcim. Takze se jako 'emocionalni' a 'neracionalni' bere treba plactiva reakce (castejsi u zen), ale ne vybuch vzteku (castejsi u muzu). Muzi jsou naladovi stejne jako zeny, jen je ta jejich naladovost mnohem nebezpecnejsi pro okoli.
A statistiky ukazuji, ze zeny jsou vseobecne lepsi ridicky, tam neni o cem se bavit.

@vicky999 tak jako žena tak i muž je každý jiný. Ale nesetkala jsem se na soc. sítích s tímto názorem, že by to muži přisuzovali ženám... Že jsou ženy špatně řidičky, no... Jako neříkám všechny, ale větší část než mužů určitě budou.. Ženy jsou více náladové než muži z důvodu hormonů a cyklů, což je logické... Takže můj názor je, že prostě ženy jsou více citlivé, více náladové ovlivnitelné hormony... Jsem žena a přiznávám, že takové ženy prostě bývají... Muži mi přijde spíše, že mají více věcí na párků 😂 a neřeší takové věci jako my ženy.