icon

Rychlý a nenáročný karnevalový kostým ze šatníku. Máte tip?

marimanta
19. únor 2026

SOS 🛟 Zítra máme v práci karneval. Řešilo se, že učitelé nebudou mít kostým. Ale postupně všichni změnili názor. Takže jsem poslední, co nic nemá. Prosím, poraďte mi něco rychlého, nenáročného, z věcí, co mám doma...
Teď jsem přišla domů a za deset minut jedu pryč a vrátím se až v noci 🤦🏼‍♀️

nikoulinka
19. únor 2026

Co takhle woodoo panenka? Z nějakého prostěradla/šatů udělat základ, pletací jehlice (nebo špejle a na ně koule z alobalu). A zbytek už jen barvy a šminky

sigyn
19. únor 2026

Vytiskla bych si na papír cedulku "spokojená učitelka", připevnila na záada, a pak říkala, že je to můj nejlepší převlek 😀

anonym_baef3d
19. únor 2026

@marimanta udělala bych neco takového. Jen balónky a igelit. Vytisknout nevo nakreslit nápis

mysh_me
19. únor 2026

U nas ve skolce byly letos pani ucitelky za mouchy - cerne obleceni, z kartonu vyriznuta bila kridla a velke oci. Musi se to vyrobit, ale pokud mas doma karton je to docela nenarocny - udelas jen dirky na gumicku a kridla si obliknes jako batoh a oci jako skrabosku…

eviicka
19. únor 2026
@mysh_me

U nas ve skolce byly letos pani ucitelky za mouchy - cerne obleceni, z kartonu vyriznuta bila kridla a velke oci. Musi se to vyrobit, ale pokud mas doma karton je to docela nenarocny - udelas jen dirky na gumicku a kridla si obliknes jako batoh a oci jako skrabosku…

@mysh_me mouchy by možná šly,
Jinak neumím si ale představit dělat něco takhle v noci, nemá některé z dětí něco použitelného (čertí rohy, klobouk čarodějnice...).
Další možnost udělat rozcuch, nakreslit pavučinu, pár vytahanych hadrů a čarodějnice je na světě.
Nebo pokud je oblečení tak Večerníček, udělá se čepice, nějaké desky...

marimanta
autor
19. únor 2026

Teď jsme teprve přijeli domů, byli jsme na fotbale, jsem zmrzlá a nic dělat nebudu... Spokojená učitelka zní hodně dobře. Ještě mi došlo, že mám chlupatý overal s ušima na kapuci. Tak půjdu možná v něm, ráno mi někdo nakreslí čumák a bude.

marimanta
autor
19. únor 2026
@eviicka

@mysh_me mouchy by možná šly,
Jinak neumím si ale představit dělat něco takhle v noci, nemá některé z dětí něco použitelného (čertí rohy, klobouk čarodějnice...).
Další možnost udělat rozcuch, nakreslit pavučinu, pár vytahanych hadrů a čarodějnice je na světě.
Nebo pokud je oblečení tak Večerníček, udělá se čepice, nějaké desky...

@eviicka Večerníček...to mi uniklo...je taky super!