Rychlý a nenáročný karnevalový kostým ze šatníku. Máte tip?
SOS 🛟 Zítra máme v práci karneval. Řešilo se, že učitelé nebudou mít kostým. Ale postupně všichni změnili názor. Takže jsem poslední, co nic nemá. Prosím, poraďte mi něco rychlého, nenáročného, z věcí, co mám doma...
Teď jsem přišla domů a za deset minut jedu pryč a vrátím se až v noci 🤦🏼♀️
Vytiskla bych si na papír cedulku "spokojená učitelka", připevnila na záada, a pak říkala, že je to můj nejlepší převlek 😀
@marimanta udělala bych neco takového. Jen balónky a igelit. Vytisknout nevo nakreslit nápis
U nas ve skolce byly letos pani ucitelky za mouchy - cerne obleceni, z kartonu vyriznuta bila kridla a velke oci. Musi se to vyrobit, ale pokud mas doma karton je to docela nenarocny - udelas jen dirky na gumicku a kridla si obliknes jako batoh a oci jako skrabosku…
U nas ve skolce byly letos pani ucitelky za mouchy - cerne obleceni, z kartonu vyriznuta bila kridla a velke oci. Musi se to vyrobit, ale pokud mas doma karton je to docela nenarocny - udelas jen dirky na gumicku a kridla si obliknes jako batoh a oci jako skrabosku…
@mysh_me mouchy by možná šly,
Jinak neumím si ale představit dělat něco takhle v noci, nemá některé z dětí něco použitelného (čertí rohy, klobouk čarodějnice...).
Další možnost udělat rozcuch, nakreslit pavučinu, pár vytahanych hadrů a čarodějnice je na světě.
Nebo pokud je oblečení tak Večerníček, udělá se čepice, nějaké desky...
Teď jsme teprve přijeli domů, byli jsme na fotbale, jsem zmrzlá a nic dělat nebudu... Spokojená učitelka zní hodně dobře. Ještě mi došlo, že mám chlupatý overal s ušima na kapuci. Tak půjdu možná v něm, ráno mi někdo nakreslí čumák a bude.
@mysh_me mouchy by možná šly,
Jinak neumím si ale představit dělat něco takhle v noci, nemá některé z dětí něco použitelného (čertí rohy, klobouk čarodějnice...).
Další možnost udělat rozcuch, nakreslit pavučinu, pár vytahanych hadrů a čarodějnice je na světě.
Nebo pokud je oblečení tak Večerníček, udělá se čepice, nějaké desky...
@eviicka Večerníček...to mi uniklo...je taky super!

Co takhle woodoo panenka? Z nějakého prostěradla/šatů udělat základ, pletací jehlice (nebo špejle a na ně koule z alobalu). A zbytek už jen barvy a šminky