icon

Špinění po preventivní prohlídce. Co to může znamenat?

tereza2022
21. čer 2026

Dobry den, kdy se ta nidace presne odehrava? Mela jsem prvni menstruaci rok po porodu. Ted dle orientačního kalendáře , ale hormony a cyklus jsou určitě rozházené bych mela mít dva dny po ovulaci. Včera jsem byla na preventivní prohlídce i se stěrem, všechno v pořádku. Asi za 5 hodin jsem lehce špinila, ale fakt skoro neviditelne. Dnes ráno nic a odpoledne průhledný výtok ( minimum a pár narůžovělých nitek). Vubec nevim, co to znamena . S ničím podobným jsem se nikdy nesetkala a mam za sebou dvě děti. Do dalsi menstruace zbývá cca 13 dni . Nemívám problém ani a prohlídkami ani s ničím podobným. Muze to byt gynekologickou prohlídkou nebo něčím jiným?
Předem děkuji za odpověď

anonym_4bd6e6
21. čer 2026

@tereza2022 ano vypadá to spíš po prohlídce ( stěry)

barborka09
22. čer 2026

@tereza2022 Mě gynekolog po každé prohlídce když dělá stěry upozorňuje že můžu špinit. Nikdy se mi to ale nestalo. Takže si myslím že špiníš po té prohlídce.

tereza2022
autor
Včera v 11:17
@barborka09

@tereza2022 Mě gynekolog po každé prohlídce když dělá stěry upozorňuje že můžu špinit. Nikdy se mi to ale nestalo. Takže si myslím že špiníš po té prohlídce.

@barborka09 me prave take nikdy. A na nic me ani neupozornila. Přestalo to teprve včera .

elesse
Včera ve 12:09

Po steru nekdy spinim, cely dospely zivot. Nekdy jen nepatrne, asi dvakrat jsem ale krvacela dost a mela na den normalne vlozku… prijde mi, ze je to aktualni fazi cyklu i chovanim lekare, nic vic bych v tom nehledala

ajja87
Včera v 18:56

Úplně normální po prohlidce, doktorka mě vzdy na to upozorní, že mohu zašpinit, teď naposledy jsem i doslova krvacela.

anezzik
Dnes v 09:02

Je to uplně běžné, stává se mi to při každé kontrole, jak mi udělají stěry tak pak vždy trochu špiním.