Alergie na pyly, astma - syn 5 let

gabrielanbg
12. zář 2017

Prosim vas poradte mi. Syn ma 5 let. Uz rok kycha a alergie mu byla zjistena az pred 3 mesici. Lekari s tim nic nedelali a minuly tyden k tomu dostal kaslovy zachvat. Udelali mu provokacni test a zjistili astma. Predepsali nam 2 x denn inhalovat kortizon na 8 tydnu. Jeste jsem mu ho nedala a chtela jsem se zeptat, jestli nekdo nemate zkusenosti s alternativni lecbou. Moc dekuji (Bydlim v Nemecku a tady jsou doktori hodne spatni ;(

vendelinka08
12. zář 2017

Určitě inhalace.... nám hodně pomáhá inhalace Vincentky.... nebo cokoli na inhalování, ale když už je nejhůř tak mu dám dýchnout také nějaký kortikoid... ale ne často a pravidelně, opravdu jen když ne nejhůř a strašně kašle.... hlavně v noci a před spaním. Ale rozhodně to nepodceňujte, pro to dítko je to fakt strašné. Když spinká a skoro se dusí. Jinak inhalátor už dnes také vytahuji a jelikož se rozjíždí rýma a následně kašel, tak bude inhalovat. Je alergik na hodně věcí a jendou z nich plísně, které na podzim jsou snad všude. Astma zatím nemáme a doufám, že ani mít nebudeme.

jitkam6
12. zář 2017

Určitě inhalace,máme vyzkoušené sirupy Joalis Bambi pomáhají,koukněte na jejich inter.stránky.:slight_smile:

evapohl
13. zář 2017

@gabrielanbg Dobrý den, mám dobrou zkušenost s přírodní léčbou atop. exému mého syna, ale tyto přípravky jsou vhodné i při astmatu. Pokud byste měla zájem o další informace, napiště mi na mail eva.pohlova@email.cz.

gabrielanbg
autor
13. zář 2017

@evapohl moc děkuji, určitě napisu

gabrielanbg
autor
13. zář 2017

@jitkam6 mužů se zeptat jaké inhalace užíváte? A moc dekuju 🙂

gabrielanbg
autor
13. zář 2017

@vendelinka08 moc děkuji, Vincentku tu nemame ;( zkusim to nejak vymyslet

tampu
Odpověď byla odstraněná
Zobraz