Aplikátor Utrogestanu, máte tip?

nase_ema
16. led 2018

Ahoj holky nemate nejaky tip na aplikator, kterym by sel pekne zavadet utrogestan? Pouzivam aplikator od tusim Lomeximu (krem), ale ta velikost je jen tak tak, ze kdyz se mi v tom tobolka otoci, tak uz jsem ji parkrat prirozmackla. Prstama to nejsem schopna zavadet.

kejt29
16. led 2018

Koupila jsem si plastovou strikacku, tusim 20 nebo 30ml. Urizla jsem tu koncovou trubicku a udelala vetsi otvor. Zaoblila jsem ho nad ohnem. Tot vse. Pouzivala jsem a fungoval perfektne. Kdybys nerozumela napis, zkusim popsat lip. Jde o to, ze si zavedes injekcni strikacku naplnenou utrosem a pistem posunes utros dovnitr 😉

englerova14
17. led 2018

zaváděla jsem aplikátory od Vitagyn C, za celé 3 měs. se mi nerozmačkal ani 1

beruda
17. led 2018

Holky, nezlobte se, ale vy nemáte ruce? Nebo v čem je problém? V rámci sexuálních aktivit, nebo při zavádění tamponů či menstruačních kalíšků si jistě do pochvy sáhnete, tak proč je problém zavést si blbej prášek? Jen mně to zajímá. Já si totiž utrogestan zavádím už půl roku a ještě cca 6 týdnů budu a tohle by mně tedy v životě nenapadlo.

beruda
17. led 2018

Ještě mně teda napadlo, že vám při závádění prsty vadí, jak se prášek hned nalepí na sliznici, ale to je jednoduchá pomoc, stačí ho namočit a zavést. A opravdu ho nemusíte zavádět až za čípek, stačí na délku prstu, dobře se to dělá třeba v podřepu, nebo jednou nohou na vaně.

kejt29
17. led 2018

@beruda kdyz jich zavadis vic je to jednodussi. A mi to pomahalo hlavne rano. Nachystala jsem budik o hodinu driv, soupla aplikatorem a hned zas usla jeste na tu hodinu.