Bolest hýždě, nemůžu se skoro zvednout

misamt
19. lis 2017

Ahoj jdu si k vam pro radu. Vcera po probuzeni a pri vstavani me zacalo bolet na leve stane hyzde, bolest je to strasna hlavne kdyz mam vstavat z polohy v leze. Boli to i pri zvedani se ze zidle a pri chuzi kulham bolesti. Vcera po vstavani z postele jsem musela chvili uklizet hracky stylem, ze jsem je sbirala po ctyrech, nez jsem se trochu rozhybala. Po rozhybani to boli ale da se to vydrzet ale jakmile sednu nebo lehnu znova zvednout se skoro nemuzu.. ted vaham jestli s tim mam jit na pohotovost jestli by mi pomohl obstrik, marodit si ted nemuzu dovolit, byla jsem s dcerou v posledni dobe casto doma. Ale take je tu i moznost, ze muzu byt i tehotna. Mela jsem ted menstruaci v terminu v jakym mela byt ale s tím, ze jsem prvni den krvacela normalne ale dalsich 5 dni jsem jen malinko spinila, jsou to asi tri dny od konce spineni a tt negativni ale i pres to, to zatim nevylucuji, vim ze nekdy se to ukaze pozdeji, kdyby nahodou. Takze ted nevim, co mam delat a jestli mi muzou nejak pomoc, kdyby jsem sla na pohotovost..

marcicek84
19. lis 2017

A nemáš tam tvrdou bulku? To by mohl být sinus pilonidalis a s tím se chodí na operace...

lovemusicsun
19. lis 2017

Ahoj, to zni jako zablokovane SI spojeni. Ja na to za posledni dva roky taky trpim. Jednou to doslo az tak daleko, ze jsem se nedokazala zvednout z postele nebo i ze zachoda, opravdu to bylo hodne bolestive. Pred tehotenstvim jsem sla na neurologii a dali mi obstrik a pak 14 dni infuze na uvolneni. Ted v tehotenstvi nastesti nic, obcas to prijde, ale zas odejde. Pomaha klid, teplo a cviceni. Na internetu he jich hodne..

misamt
autor
19. lis 2017

Bulka zadna neni. Dostala jsem injekci a po vylouceni tehotenstvi rikala, ze mam jit ke svemu lekari a aby me poslal na rtg, ze by to mohlo byt od kycle.. tak nevim no..