Bolest při čůrání, při sexu, v podbřišku. Může to být zánět dělohy?

marta_kovar
10. lis 2019

Ahoj holky, poslední týden jsem špinila i mimo cyklus. Před měsícem jsem samovolně potratila. Asi 2 týdny krvacela a pak všechno bylo ok. Z ničeho nic, bolest při čůrání stejně jako bolest při sexu. Při pohmatu mě bolí práva strana podbříšku. Slepák to podle mě není a než začnu panikařit. Zajímá mě, zda s tím máte nějaké zkušenosti. Kontrola na gynekologii asi před 2 týdny dopadla v pořádku. Byla jsem čistá bez nějakých zbytků.

Předem děkuji za rady a zkušenosti. 😊

mamio
10. lis 2019

@marta_kovar spíš zánět mocaku, ale nejsme doktor

eithelwing
10. lis 2019

Zánět dělohy jsem měla, bolest v podbřišku, 14 dní krvaceni, bolest zad. Ty bolesti byly opravdu velké, bolestivé bylo i vyšetření, ale stačilo chvíli brat atb a byl klid. Takhle těžko říci, ale možná bych zkusila doktora dřív.

marta_kovar
autor
10. lis 2019

@eithelwing Právě ty bolesti nejsou zase tak hrozné. 🤷🏽‍♀️ Takže sama nevím co s tím. Možná radši počkám a skočím kdyžtak ke své doktorce. Na pohotovost to podle mě ještě není.

marta_kovar
autor
10. lis 2019

@mamio Právě to mě taky napadlo jenže vím jak bolí zánět močového měchýře. Během čůrání nemám žádné pálení. 😓

mamio
10. lis 2019

@marta_kovar ne, nemáš? Me tady ty záněty provází už roky a právě pálení mám furt 😐

marta_kovar
autor
10. lis 2019

@mamio Mně na to pomohla D-manosa. Vážně skvělá věc. 😊

novamamina
10. lis 2019

Pokud nejsou bolesti tak hrozné, pak to asi zánět dělohy nebude. Ja ho měla a nemohla jsem ani chodit. Bolest jak při porodu. Hnus

mamio
10. lis 2019

@marta_kovar jo? To jsou ty brusinky? a měla jsi to nějak často ty záněty?

eithelwing
10. lis 2019

@marta_kovar Mě to chytlo na dovolené, tam to ještě šlo. Ale po týdnu a něco občasných bolestí, kdy jsem si říkala, že prostě jen přijde ms, se to rozjelo už hodně. Tak uvidíš, zkus počkat.

marta_kovar
autor
11. lis 2019

@mamio Ne, brusinky to nejsou ale je to podle mě zázrak. Dříve jsem měla antibiotika co měsíc, byla jsem objednaná i na kontrolu ledvin ale díky bohu na to nakonec nedošlo. Je to dražší záležitost ale jakmile cítím bolesti, ihned si to vypiju a problém je pryč. Mohla jsem vyzkoušet i koncentrát z brusinek (léky), stálo to asi 250 kč a byla to dávka na pár dní a naprosto na nic. Odkaz hážu dolů..
https://www.pilulka.cz/uroval-d-manosa-15-sacku...

ada22
11. lis 2019

Já měla zánět dělohy po šestinedělí a bolesti jsem moc neměla. Šla jsem k Dr z důvodu stálého špinění. Tak možná chytl včas než se rozjelo. Jinak by to mohla být i ovulace. Já ji někdy měla spojenou se špiněním.

marta_kovar
autor
11. lis 2019

@ada22 To mě taky napadlo. Je pravda, že tyto problémy jsem měla asi týden a teď už je zase všechno odedneška OK.🙂

mamio
12. lis 2019

@marta_kovar díky za tip 😉