icon

Bolest při sexu: Mohou pomoci laktobacily čípky od Ginimum?

niklino
13. led 2025

Dobry den,už od prvního styku mám bolest při sexu. Je to tupá bolest v podbřišku a hlavně u vchodu do pochvy. Bolest je i po sexu v podbřišku. Trpěla jsem na mykózy možná je to tím a proto se chci zeptat - pomohly by laktobacily čípky do pochvy od Ginimum?
Mám zarudlou pochvu a přijde mi že i oteklý vchod do pochvy. Výtok je sice bílý ale bez zápachu a bez svedení proto si myslim ze je sliznice podraždena a nevim čím to napravit.Potom jsem slyšela o endometrióze což bolest v podbřišku by sedělo.

l_
•
13. led 2025

Co na to gynekolog?

niklino
autor
•
13. led 2025

@l_
Pry si mam koupit neco na mykozu a ze kdyz to nezabere zavolat. Jako neprijde mi to uplne okey uz jen z duvodu ze minule mi bez kultivace nebo jinych vysetreni napsal Dalacin ktery samozrejme nepomohl.

l_
•
13. led 2025

@niklino tak si vyzadej ster, nebo zmen doktora.. lecit na slepo nema.moc smysl.. nicmene u nej se ti to nelibi a ptas se na leky na foru, tak ti nevim, jaky je v tom rozdil..

l_
•
13. led 2025

@niklino a dalacin jsou antibiotika (pokud se nepletu), lek na mykozu ma jiny ucinek

niklino
autor
•
13. led 2025

@l_
Neptam se na leky jen na laktobacily coz je na obnovu mikroflóry to je rozdil. A samozrejme jsem se chtela zeptat na zkušenosti jestli nema nekdo podobne

niklino
autor
•
13. led 2025

@l_
To ano, proto jsem moc nepochopila duvod lecby Dalacinem ale je to doktor aspon trosku jsem myslela ze vi co dela

reeeza
•
14. led 2025

Určitě si vyžádej stěr. Krom infekce, mykózy atp. Co alergie na sperma? Nebo používáte ochranu? Nebo alergie na latex?

lencaa11
•
14. led 2025

@niklino ano může to bejt endometriza tu pozná jen lékař v endo centru + nějaký stěry bych si nechala udělat

niklino
autor
•
14. led 2025

@reeeza
Nene kondomy pouzivame ale bez latexu ale je to stejne at uz s ním nebo bez, to mam odzkoušené

niklino
autor
•
14. led 2025

@lencaa11
Jo dobře a to mě tam pošle gynekolog nebo se tam mam sama objednat nebo jak to funguje?

lencaa11
•
14. led 2025

@niklino záleží na lékaři bud vám dá zadanku nebo si sama můžete najít centrum a objednat se

luhana
•
14. led 2025

@niklino
Laktobacily neuškodí, určitě bych je nasadila. Od Gynimum jsou fajn, mám je vyzkoušené.