Bolest v prsu, máte některá zkušenost?

pumpi
21. bře 2015

Už několik měsíců mě občas pobolívá v pravém prsu. Není to velká bolest, ale spíš taková obtěžující, občasná,trvající několik hodin a je spíš bodavá, než tupá. Měla jste to některá?

35pavla
23. bře 2016

Já to občas mam chystám se ke sve dr.

misak75
3. dub 2016

Ahojky, může to být cysta , trpím na ně, ale vždy jdu k lékaři .Někdy je velká a musí se odsát 😉

ima21
3. dub 2016

Ahoj,
mě bolí prsa pravidelně před menstruací, víc mě bolelo levé, nemohla jsem na té straně ani spát. Někdy ta bolest může být způsobena jen hormonálně a nemusí to vůbec nic znamenat, ale pro jistotu jsem si zašla k MUDr. a ten mě poslal na ultrasonografii prsou. Kupodivu v prsu, které bolelo nejvíc nic nenašli, ale ve druhém mám podezření na fibroadenom, což je nezhoubný nádor (není to nic vážného), se kterým se chodí pravidelně na kontrolu, aby nezačal nepřiměřeně růst, pak by musel ven.
Takže za mě určitě bych si s bolestí prsu došla. Může to být něco a nemusí. Jak říkal můj gyndař většinou je to nějaká "blbost" 🙂 , jako hormony, fiboradenom, nebo fiborcystická mastopatie, což i když se o tom nemluví má spousta žen, někdy o tom ani neví, ale lepší je si dojít, kdyby to bylo něco jiného, aby se začalo s léčbou včas....