icon

Bolest vaječníků

klarikikikiki
17. bře 2017

Ahoj holky,
potřebovala bych od vás poradit. Od ovulace 6.3.2017 mě pobolivalo břicho, bylo mi na zvracení, motala se mi hlava, přestala jsem pít kafe - najednou bylo strašně kyselý, únava... Od včerejška mě strašně bolí levý vaječník, jako kdybych tam dostávala křeče a chvilkami i pravý, mám strašný tlak na močový měchýř, ale to už od zhruba 10.3.2017. Měli jsme s přítelem při ovulaci nechráněný styk. Chci se napřed zeptat vás, zda s tím nemáte nějaká zkušenost, protože moje gyn. mi na jakýkoliv problém s bolestí u vaječníků odpoví tím, že když nechci brát antikoncepci, tak je to můj problém.

Strana
z2
elveren
17. bře 2017

@jitulka89 Tak já jsem si nehlídala vůbec nic, nic jsem nebrala. Prostě jsem si řekla, že to takhle má být a že až moje tělo bude úplně připravené, tak to přijde. Vůbec jsem na otěhotnění nemyslela, nic jsem neřešila, nečetla jsem žádné zaručené články o otěhotnění. Užívala jsem si klid 🙂

jitulka89
20. bře 2017

@kapitanluu no tak to já taky chodím popíjet na festivaly apod :D máme naplánovanou i dovču a mám před sebou státnice, takže času moc nemám, ale stejně to tak v tý hlavě pořád někde je :D

jitulka89
20. bře 2017

@elveren a jak dlouho jste se snažili?

elveren
20. bře 2017

@jitulka89 Asi rok. Ale snažili jsme se, že jsme se nesnažili. Prostě jsme to nechali plynout.

Strana
z2