Bolest vaječníků
Ahoj holky,
potřebovala bych od vás poradit. Od ovulace 6.3.2017 mě pobolivalo břicho, bylo mi na zvracení, motala se mi hlava, přestala jsem pít kafe - najednou bylo strašně kyselý, únava... Od včerejška mě strašně bolí levý vaječník, jako kdybych tam dostávala křeče a chvilkami i pravý, mám strašný tlak na močový měchýř, ale to už od zhruba 10.3.2017. Měli jsme s přítelem při ovulaci nechráněný styk. Chci se napřed zeptat vás, zda s tím nemáte nějaká zkušenost, protože moje gyn. mi na jakýkoliv problém s bolestí u vaječníků odpoví tím, že když nechci brát antikoncepci, tak je to můj problém.
@kapitanluu no tak to já taky chodím popíjet na festivaly apod :D máme naplánovanou i dovču a mám před sebou státnice, takže času moc nemám, ale stejně to tak v tý hlavě pořád někde je :D

@jitulka89 Tak já jsem si nehlídala vůbec nic, nic jsem nebrala. Prostě jsem si řekla, že to takhle má být a že až moje tělo bude úplně připravené, tak to přijde. Vůbec jsem na otěhotnění nemyslela, nic jsem neřešila, nečetla jsem žádné zaručené články o otěhotnění. Užívala jsem si klid 🙂