icon

Bolestivá boule v tříslech během těhotenství. Co pomůže?

3. led 2022

Ahoj holky,

prosím máte zkušenost. Nevím co to je (jestli maxi bedak, uhr, nebo jsem spolkla golfovy micek), ale v oblasti kalhotek u pipiny v zářezu, se mi udělala boule, která bolí jak blázen.
Obcas se mi tam udelaji nejake vetsi pupinky a tak, které po par dnech zmizí.
Ale co je proboha toto🧐, nebojte fotit to nebudu.
Jsem tehotna, par týdnů, tak nevim co si na to vzit a nevzit.
Už jsem driv zacila genitální opar, to byl taky masakr. Ale toto takhle výše. Prosim co by mi na to mohlo pomoct?

zelenaesmolda
3. led 2022

kyla?

cuuza
3. led 2022

Návštěva lékaře, řízne to a vyčistí. Nic jiného nepomůže.

eeevee
3. led 2022

Pokud to není uzlina nebo zarostlý chlup, tak by to opravdu mohl být nějaký “mega beďar”, třeba furunkl. Až půjdeš na gyndu, tak ať se Ti na to doktorka podívá, ono těžko říct, jestli se to časem samo vstřebá, nebo jestli se to bude muset léčit, každopádně si dokážu představit, že mít něco takové pro porodu nebude úplně lahoda…

autor
3. led 2022

@zelenaesmolda ty jo to myslim, ze neee. Objevilo se to pres noc, z maleho pupenu. Jeste si rikam, budu spat na ostro, at si to netlacim nijak. Do prace si beru bezesve pradlo co se nezarezava. A stejne trpim na ty mensi, ty mam skoro porad (uzliny) asi.
Ale toto je jak zarostle varle. 😁

autor
3. led 2022

@eeevee jdu pristi tyden tak se hned optam. Dekuji. Tech malych si moc nevsimam, ale tenhle je fakt obr a boli.

klokanka31
3. led 2022

Je možný že ti to samo od sebe praskne. Známá to měla taky,nejdřív malý,pak se to zvětšilo,hrozně bolelo, když to prasklo tak vytekl hnis,krev a asi do dvou dnů po ničem ani památka. Švagrová s tím byla na chirurgii,tam jí to řízli,ale prý by se s tím tělo vypořádalo i samo.