icon

Bulka v prsu. Jak to zvládnout?

1. pro 2025

Ahoj holky. Nasla jsem si bulku v prsu.. je velka asi jako hroznove vino. Prosim uklidnete me nekdo mam hrozny strach. K Dr samo pujdu ale do te doby se zblaznim 😭😭😭

soymaru
2. pro 2025

@anonym_autor ja už si hodněkrat něco našla, a vždy to byly jenom uzliny, těch je tam spoustu. Proto tyhle samovysetteni nedělám, protože mam vždy strach, to si radši jednou ročně připlatim za UZ

misha31
2. pro 2025

@anonym_autor nejsi zrovna v obdobi menstruace? Casto po ms zmizi. Ja uz jsem 4x po operaci prsou, fibroadenomy, nezhoubne. Ale rikali mi, ze pokud je neco v dobe menstruace, casto to po ni vymizi - kdyz ne, tak k dr.

miryp
2. pro 2025

Neplašila bych hned s černými scénáři - mohou to být jen hormony, uzlina, cysta, fibroadenom, atd. Já mám v prsou několik útvarů a většinou jsou to cysty a jeden fibroadenom. Mám to navázané na autoimunitní onemocnění štítné žlázy, které tu tvorbu cyst podporuje.

mrkvovydort
2. pro 2025

@anonym_autor nepanikař, dokud nemusíš. Opravdu to většinou nic není, jak píšou tady holky výše.
Zhluboka dýchat, ideálně si s někým promluvit, komu o svém strachu řekneš, ať tě pořádně obejme a ujistí, že to zvládneš.

Zvládneš to! Držím pěsti, bude to dobrý.🤞🤞🤞