icon

Co koupit v lékárně na pálení při močení?

petlep
22. lis 2023

Ahoj holky, rada bych se poradila a taky asi potrebuju odstup. Resim toho vic a uz nevim kde mi hlava stoji. Vcera rano jsem mela sex /mam staleho partnera, rok a pul/ a od vcerejsiho vecera ci dnesniho rana me pali prirozeni, pali me curani, utru se jen se zatatymi zuby, moc mi prijde obcas zakalena ale pres den jsem ji mela i nezakalenou. Nekdo nejaky typ co si koupit v lekarne? Nevim jestli uz ted volat na gyndu nebo napred samolecba. Moc diky jestli mate nekdo podobnou zkusenost. Hezky vecer.

hankapiiisek
22. lis 2023

@petlep může jít o zánět močových cest. Zkusila bych například Blokurinu, urologický čaj , hodně pít a být v teple

klokanka31
22. lis 2023

@petlep Jít s močí k obvoďákovi, může jít o zánět močových cest. Na tohle bych samoléčbu nedoporučovala.

lencaa11
22. lis 2023

@petlep zašla bych na gyndu

petlep
autor
22. lis 2023

Právěze zánět močáku znám a tohle není úplně ono.

petlep
autor
22. lis 2023

Moc Vám děkuji za odpovědi.

kaktus092
23. lis 2023

Tak určitě nic nezkazíš , když si koupíš fungicidin na kvasinky a budeš mazat jen zevně ( klitorisu , pysky a kolem vchodu). A něco na močák, já doporučuji Rowatinex kapičky, ne tablety. Plus pokud tě pálí čůrání, tak pít rozpuštěnou jedlou sodu, já pila během hodiny i tři skleničky abych mohla do práce, nepomůže na problém, ale zneutralizuje moč a nebude to bolet.

kaktus092
23. lis 2023

Ale samozřejmě je lepší to nepodcenit a zajít k lékaři ať se to nerozleze do ledvin nebo na vaječníky atd ..

petlep
autor
24. lis 2023

@kaktus092 Ahoj, taky moc děkuji za odpověď, určitě dokoupim nějakou tu mast. Právě bych řekla, že mám nějaký problém s pysky nebo kůži no je mi to trapné to popisovat ale přijde mi, že tam mám takové vřídky. Z.ceho to zas mám netuším. Asi stres.

petlep
autor
24. lis 2023

@kaktus092 Jj, včera jsem si nadávala, že jsem mu nezavolala a dnes neordinuje.

petlep
autor
24. lis 2023

Už jedu ve výše zmíněné Blokurine.