Cysta a bolest. Máte zkušenost?
Dobrý večer , dnes mi zjistily cystu na levé straně .Prý je už napnutá a čeká se kdy praskne .Máte zkušenosti někdo s tím ? Bolí mě šíleně na pravé straně
@ivkasolavova ahoj, mám zkušenost... chvili to bolí a pak dobrý. Záleží, jak je velká... me vždy praskla a bylo po problému. Někdy je nutné, ji rupnout a odsat tekutinu, ale to by asi řekli 🤷🏼♀️
@felis a jak dlouho vás to cca bolelo než to prasklo ? Já mám dojít za měsíc na kontrolu jestli to prasklo .
@ivkasolavova už je to dlouho, co jsem měla cestu naposledy... rekla bych, ze i přes měsíc... ale ja jsem hrozný pacient, nez abych někam šla, tak jsem přecházela 🙈
@felis tak to já jsem opak , letím k doktorovi 😄 Bolí mě to už tak 14 dní tak jsem zvědavá kdy praskne teda
Mne ji zjistili dneska a mívám je docela casto. Proste to boli, pak to zaboli hooodne a pak uz je dobre 🙂 U kazdeho je to individualni, takze jak dlouho to bude trvat nikdo neví. Zároveň ona nemusi prasknout, ale muze se vstrebat a ani o tom nebudeš vedet...

Ahoj, osobní zkušenost nemám. Ale jedna moje příbuzná v rodině hodně trpěla na cysty. Vždycky jí to museli nějak odsávat. Pokud tě to hodně bolí, divím se, že doktoři čekají na prasknutí, ale tak snad vědí, co dělají.