icon

Cystoskopické vyšetření. Jaké máte zkušenosti?

23. pro 2022

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, je tu niekto, kto má za sebou toto vyšetrenie ? Ďakujem🙂

gbp
•
23. pro 2022

ano. co potrebujes vedet?

autor
•
23. pro 2022

@gbp ja som absolvovala pred 12 dňami a o deň po vyšetrení som dostala silne bolesti v pobrusku, ktore trvaju az do dnes, pali ma rura, hlavne boli mechur, boli v lavom vajecniku:( hned som sla na kontrolu, ale chem vysetrenie moca na zapal bolo negativne…nemala si problemy po vysetreni ??

gbp
•
23. pro 2022

jo, mela. ale myslim, ze to preslo bez antibiotik. 12 dni mi uz ale prijde moc, obzvlast pokud se to nelepsi. trvala bych na tech atb. z pocatku to mohlo byt jen podrazdene a bakterie se teprve pomnozily, sla bych na tu moc znova. ale jestli to takhle boli, neni co resit, to je atb urcite.

autor
•
23. pro 2022

@gbp dali mi atb, ale vobec nezabrali, tam sa asi zakrokom podrazdilo nieco:( a horsi sa to, uz som bola aj na pohotovosti, ale nic

gbp
•
23. pro 2022

ty jo 🤔 tak to me pomohly vzdycky 🙄 tak znovu? pro jiny atb? kultivaci moci, aby zjistili kokretni bakterii? na gynekologii pripadne? rozhodne ted bez sexu

autor
•
Autor odpověď smazal
•
gbp
•
24. pro 2022

nic zvlastniho. ze mam v mocovem mechyri citlive misto, na ktere se ty bakterie usazuji 🤦🏼‍♀️ no, to sme asi vedeli, ze? kdyz sem mela zanet snad kazdy mesic 🙄 zkus aspon tu blokurimu, jestli ti neulevi. js bych s tim ale otravovala furt dokola, to je o zanet ledvin 🙈🙄 drzim palce, at je brzy lip 🍀