icon

Gynprodyl a menstruace. Kdy jste ji při užívání dostaly?

2. únor 2021

Ahoj,
Beru gynprodyl vždy 17dc po dobu 10 dni. Dřív jsem dostala menstruaci vždy už kolem 22DC, teď jsem 31 DC a menstruace nikde. Stalo se vám to někdy? Nebo kdy jste při brání těchto prášků dostali ms? TT negativní.

hermiona1
•
2. únor 2021

Ahoj, brala jsem ho stejně jako ty.. brala jsem ho v dubnu, to menstruace dorazila 8. den braní, v květnu jsem ho dobrala a menstruace nepřišla - těhotenský test byl pozitivní až týden po dobrání.. 🙂 těhotenství nedopadlo, a tak jsem ho teď v říjnu nebo listopadu začala brát znovu, jen jsem při něm špinila, ale jako menstruace se mi to nezdálo, a tak jsem ho další měsíc už nevzala, pořád jsem čekala, kdy přijde.. nepřišla a jsem znovu těhotná.. tak uvidíš za pár dní 🙂

autor
•
2. únor 2021

@hermiona1 dekuji moc za odpověď! A gratuluju k těhotenství🥰tak zkusím to ještě za par dni pokud nedorazí ms a snad budu vědět víc🙂

autor
•
2. únor 2021

@hermiona1 jinak ještě prosím tě, měla si nějaké příznaky nebo poznala jsi to na sobě?

hermiona1
•
3. únor 2021

Vždycky mě tak nárazově píchalo v podbřišku, pak se přidala bolest prsou.. jinak nic 😊

autor
•
3. únor 2021

@hermiona1 tak to mám podobně🙏🏻😄citlivé bradavky a občasné bolesti v podbrisku, tak uvidíme, moc dekuji.

hermiona1
•
3. únor 2021

Tak držím palce, ať to vyjde jak si přeješ 😊

hermiona1
•
3. únor 2021

Dej pak vědět! 😊

autor
•
6. únor 2021

@hermiona1 tak jsem si delala dnes test a nic.. tak tomu moc nerozumím 😏

hermiona1
•
7. únor 2021

Zkus to ještě za pár dní, pokud ms nepřijde.. já jsem měla pocit, že to právě nemá přijít tak brzy, ještě během braní, i když to tak u mě bylo (pokud jsem nebyla těhotná).. někde jsem četla zkušenosti, že jim ms dorazila fakt až třeba týden po dobrání..

hermiona1
•
7. únor 2021

Když mi ms přišla třeba ten osmý den braní, tak to máš vlastně 25 DC a to třeba na mě je dost brzy.. ale já mám obecně problém s nepravidelností a cykly mám spíš delší.. ty ten Gynprodyl bereš na srovnání cyklu a chceš otěhotnět? 🙂

autor
•
7. únor 2021

@hermiona1 ráno jsem se vzbudila s bolesti a ona přišla ms😁🤦🏻‍♀️ Naděje jsou pryč.
Já mám taky problém s nepravidelnosti a řekla jsem doktorce ze bychom chtěli i miminko, tak mi právě dala tohle, že by to mělo pomoct..

hermiona1
•
7. únor 2021

a jak dlouho už ho bereš? 🙂 my se právě snažili asi 10 měsíců, z toho pak poslední dva cykly jsem ten Gynprodyl brala.. to už jsem byla na nervy, doktorka říkala, že určitě není ovulace a tak.. a teď právě asi po dvou měsících to najednou přišlo, když jsem byla přesvědčená, že ten cyklus jsem neměla snad nikdy víc rozhozenej..