Implantační krvácení nebo menstruační cyklus? Jak to poznat?
Prosim jestli mate cas odpovezte. Mam hodne nepravidelne cykly. Asi proto, ze jsem uz 2× mela tabletky po… U doktora jsem byla pred mesicem cca a rikal ze je mozne ze mam pcos. Ted jsem mela cykly cca 35 dnu a posledni az 50 dnu. To jsem musela na vyvolavacku. Ms byla normalni, silna. Ale ted jsem ms dostala po 29 dnech, a k tomu velmi slabou. Jakoze prvni den byla jako normalni ms. Ale pak uz jen s kazdym dnem tmavsi a slabsi trvalo to tak 4 dny. normalne mam 5 dnu. Kousky sliznice tam asi byly no. Moc to nepoznam. A dalsi vec je to, ze normalne u ms mivam prvni den hodne velke bolesto bricha, ted vubec… Testy jsem jeste nedelala, udelam jak nejrychleji to bude mozne, ale hrozne se bojim, tehotna fakt byt ted nemuzu..Myslite ze to bylo jen nejake krvaceni mimo cyklus nebo normalni ms? nebo je mozne ze to je implantacni krvaceni? Vim ze to nedokazete rict, ale asi mate vetsi zkusenosti jako ja. Jako ochranu pouzivame pesar, antispermicidni gel. Ted necela tyden po te slabe ms me hrozne zacly bolet bradavky na dotek. Jsou vetsi. :( Dekuji, za kazdou odpoved budu rada
@eloana je mozne ze to bylo jen nejake krvaceni treba stare krve? jak jsem tehty mela dlouhej cyklus tech 50 dnu? nebo je to spis to tehotenstvi??:/
@anetbystra tak to ti nikdo neřekne....krvaceni mimo cyklus může mít mnoho příčin.....zkus si koupit test u uvidis
@anetbystra no spíš bych to řešila u lékaře tohle tady nikdo neví udělat test a když tak jít na vyšetření
@lencaa11 no test negativni, akorat nebyl z ranni moci..

Vzhledem k tomu, že to máš nepravidelne těžko říct.....jediné řešení zkusit test. Jinak krvaceni během těhotenství bývá u třetího dítěte jsem 2 dny krvacela, v den kdy jsem to mela dostat, kdybych netestovala před MS brala bych to, ze to normálně mám... pokud vis , kdy mohlo oplodneni přibližně proběhnout, tak 12 den už by mělo na testu být něco vidět....já měla čárku už 9dpo