Iontoforéza - Electro antiperspirant přístroj na léčbu nadměrného pocení. Máte zkušenost?

giss
20. kvě 2020

Ten, kdo tím trpí, tak nemusím vysvětlovat, jak moc to obtěžuje. Jak moc je nepříjemné někomu podat ruku, vzít si v létě sandály a nebo obléct si barevné tričko. Trpím tím už od dětství. Několik let se tím trápím a hledám nějaké řešení, jak se toho zbavit. Z lékárny jsem toho zkusila už hodně... ani ten driclor mi nepomohl. 🙁 Ani teď není pro mě jednoduché tu o něčem takovém psát. Hrozně se za to stydím! Nikoho takového v mém okolí neznám, kdo by měl takový problém.

Nicméně jsem před několika lety objevila tenhle přístroj ale kvůli ceně jsem si ho nechtěla pořídit. Až do teď!! Dnes jsem ho o jednala a do dvou dnů by měl přijít. Doufám, že by mě toho pocení mohl zbavit.

Chci sem pravidelně dávat vědět, jak terapie zabírá a jestli se pocení dá zbavit, jak tvrdí. A tím pomoct při rozhodování druhým, zda do přístroje jít či ne. Vůbec nevím do čeho jdu a co čekat ale snad se dočkám suchých rukou a nohou! 😊

Nebo mi můžete napsat, zda s už máte tu zkušenost.

kakba
20. kvě 2020

Zdedila jsem silne poceni rukou , nohou i podpazi. Ruce teda nejhorsi. Cirucky potu i kdyz jen sedi. Hruza. Tak jsem se rozhodla, ze zainvestuju. A ruce se mi zhorsily tak, ze me kuze cela popraskala do krve. Nez jsem to vylecila, tak me doma jen lezi. Nemam odvahu ho znovu pouzit. Ale verim, ze tobe pomuze. Urcite budu zvedava na recence.

giss
autor
20. kvě 2020

@kakba to zní děsivě. 😲 A nezkoušela si to vrátit nebo nějaký individuální plán?

kakba
21. kvě 2020

Nene nezkousela. Ale vidis. Zkusim to vytahnout a vyzkousim aspon znovu na podpazi

giss
autor
21. kvě 2020

@kakba tak dneska mi to dojde. Jsem z toho nervózní... Až mám z toho zase ruce úplně mokré. Strašně to nesnáším... 😣 Doufám, že mi to pomůže.

kakba
21. kvě 2020

Dej mi prosim pak vedet. Jsem zvedava.

giss
autor
21. kvě 2020

@kakba tak mám za sebou první proceduru na ruce. Na přístroji jsem měla 0.20 a ke konci už to trochu štípalo ale dalo se to vydržet. Můžu ti ale říct, že jsem se bála, jak čert kříže! Uvidím, co na to budou říkat zítra ruce

giss
autor
22. kvě 2020

@kakba když tak přemýšlím, asi jsem to měla zaplé málo, že?? Bála jsem se to zapnout více... na kolik jsi dělala ruce ty? Připadám si jako tele 😣

kakba
22. kvě 2020

Ja zacla dle navodu a pak jsem si pridavala dokud jsem vydrzela. Ke konci jsem mela uz pocit, ze me to hodne stipe. Takze nevim zda to je dobre. Mozna v tom byla chyba a dopadlo to jak dopadlo. Delas i podpazi? Opravdu by me zajimalo zda to pomuze.
@giss

giss
autor
22. kvě 2020

@kakba tak dneska jsem dělala vše. Ruce, nohy i podpaží... na ruce jsem měla 7, nohy 14 a podpaží 4.... na konci už to štípalo hrozně a ruce i nohy jsem měla pěkné červené ale po čase se to ztratilo... Už si to vytáhla z té skříně a zkusila to? ☺

kakba
23. kvě 2020

@giss jeste ne. Ale v pondeli jdou holky do skolky tak to oprasim a zkusim podpazi. Poslu fotku jak se mi dari.😘

kristimal
26. říj 2020

já ho používám na ruce a podpaží, na ruce na 12 a podpaží 5. Dělám 2-3 terapie jednou za 2 měsíce na ruce a na podpaží o něco častěji (1,5 měsíce). U podpaží mám vypozorovaný, nechat ty adaptéry co nejvíce mokré a radši si dát ručník kolem pasu. Objednávala jsem to zde: www.electroantiperspirant.cz/iontoforeza-electr... , jestli se chce někdo zeptat na mé zkušenosti, tak napište, ráda se podělím.