Jak co nejdřív dostat menstruaci? Máte babskou radu?

garnek
19. lis 2009

Ahoj holky,
potřebuju radu pro svou kámošku. Minulý měsíc začala chodit do CAR, tak se těšila, že se její dlouholeté snažení někam konečně hnulo, jenže má problém. Už od začátku září nedostala MS, dokonce si už byla pro injekci Agolutinu, ale furt nic. Zkoušela typické babské rady...teplá vana, svařák, sex, ale zatím nic nezabralo.
Máte jiné babské nebo i jiné rady?
díky

beruska2x
19. lis 2009

na babske rady bych neverila, pokud vyvolavacka nezabere sla bych na gyndu...zalezi kdy na ni byla trva to tyden 😉

lisounek
19. lis 2009

garnek pomaha i caj z kontryhele, ale musi se pit dele a taky ucinek chvili trva, ale taky bych asi uz neverila na tyhle rady a nechala to na dr. zalezi v cem je problem...kdyz nepomaha vyvolavacka, tak to chce resit jinak nejaky zakrok, aby se zjistilo kde to vazne...

alca22
19. lis 2009

Já měla podobný problém. Po porodu né a né dostat MS a bylo to už skoro 2 roky. Chodila jsem na gyndu taky na injekce na vyvolání a pořád nic. Měla jsem je celkem 3x. Pak Dr. usoudil že injekce nepomáhají tak mi žádnou nedal a já do 2 týdnů MS dostala. Jinak mě jiná Dr. říkala že se to těmi injekcemi někdy ještě více utlumí.

lisounek
19. lis 2009

no ja mam s tema injekcema podobnou zkusenost...ja taky nemela pres rok po porodu MS, ale to byl jiny problem nezabrali ani injekce, ani hormony, tak se to muselo resit dal...ale predpokladam, ze kamoska garnet nema mimco takze to bude jiny problem spis se o nej snazi..