Jak dlouho mě nechají přenášet?
Ahoj chci se zeptat jak dlouho mě nechají přenášet ? ;) mám 2dny do TP a myslím ze Malej jen tak nevyleze díky
@ttm tak já to radši nečtu :D
Já měla vyvolávaný a myslím, že nebyl horší než jiné porody, naopak vzpomínám na to jen v hezkém. Tak jen abych vyvážila diskuzi 🙂
@lucaaaaaaqa ja jsem prenasela a pak mi ve 41 tydnu porod vyvolali, nevidela jsem jedinej duvod malou dal nechavat uvnitr, navic kdyz vsichni odhadovali 4kg...jeste pred samotnou vyvolavaci tabletou mi zkouseli Hamiltona, den predem oxytocin a nic vubec nezabralo...v 7 rano mi zavedli tabletu a mala se narodila v 6vecer, bolesti sem mela desny ale byl to prvi porod takze nevim jestli by to bez vyvolani bylo lepsi? tezko rict, porod samotny v te zaverecne fazi uz pohoda parkrat sem zatlacila a bylo to, jediny co mi vadilo ze mi bylo opravdu zle od zaludku a zvracela jsem a to u normalniho porodu asi nebyva...dnes s odstupem casu bych do toho asi radsi sla znova nez prenasenim zbytecne treba ohrozit mimco....porod holt neni zadna hitparada tak ani tak 😉
@lucaaaaaaqa fakt to byla sranda,na siti se lokalne umrtvuje.Ja to mela tak rychle,ze me nestacila doktorka ani nastrihnout.Potrhani jsem moc nevnimala,citlivejsi to bylo jen v oblasti hraze.Cca 14 dnu az 3 tydny po porodu uz jsem o siti vubec nevedela.Takze niceho se neboj.
@kata267 Ja po Prostinu tez zvracela. Prvni dobu porodni jsem travila na wc-stridal se prujem a zvraceni a ve sprse.No aspon jsem jim tam neudelala moc neporadku.Hlenova zatka sla do zachodu a tam mi praskla i voda😀Za me ideal..nechtela jsem byt na obtiz nebo jim tam nadelat moc svinciku😅
@kata267 pracovala jsem na veterine a tak znam z osobni zkusenosti jakk si vypucujes a vydezinfikujes sal nebo hospit a pak prijde nejaka hruza..a uklid komplet nanovo..pryc jsou vylestene obklady 😁Takze se snazim ve zdravotnickych zarizenich moc neobtezovat personal (maji na praci dulezitejsi pacienty) a moc jim to tam nezaneradit 😁
@odula Ježíš Odulo ty máš asi fakt spoustu času se rypat a rozepisovat akcne v diskuzích a poučovat o svých arfirmacich s knížek... ... Stejně blbej dotaz jako když se tě zeptám proč píšeš anglicky když mluvíš a ses rodila ceska? Nebo chceš být Cool???????? 😂 pořádně čti a odpověď se dozvíš, než se začneš aktivně rozepisovat.
@luckamarcu Ted uplne nevim co jako uplne myslis tim co jsi napsala.a to zvladam i latinu. Jenom nevim jaky ty AFIRMACE vlastne z knizek mam. A z jakyho knizek vlastne... 😨 Ale NEVA!! Vidim ze taky umis anglicky. 😉 jinak pro zajimavost - pisu vetsinou kdyz uspavam,ditko me drzi za nohu a nemuzu hnout zadkem (jeste ze existujou smartphony... eee... promin,chytry telefony ) nebo kdyz tvrdnu v aute na cerveny. Nebo na zachode. Ok? Odepsala jsem poctive na vsechny dotazy ktery jsem pochopila 😉

@luckamarcu off topic btw je "mimochodem mimo tema". Ja jsem taky ceska,ale umim anglicky 😉 tak Ted mi tedy zkus vysvetlit - z jakyho duvodu pises na tohle vlakno o tvych osobnich nenaplnenych ocekavanich? Zpusobem ktery si jaksi libuje v stavnatych obrazech popisujich jak porod vlastne stoji za prd? Hele je mi lito ze tvuj porod byl pro tebe nutny zlo,Jen mi nedochazi ceho chces docilit tim barvitym popisem vlastniho utrpeni konkretne v tyhle diskusi.