Jaké léky pomáhají při kvasinkové infekci?
Dobrý den, poslední dny mě trápí svědění, pálení a nepříjemný zápach..dokonce je i oblast zarudlá a nateklá máte nějaké doporučení co vám pomáhá z lékárny ? A léčba netrvá víc jak 3 dny ? 🙂 předem děkuji ženy ❤️
@lupinek22 můžešv udělat výplach rosalginem a poté použít na noc Canesten Gyn tabletu. Prodává se i s krémem. Takže přes den namazes zvenku krémem až se půjdeš sprchovat uděláš výplach rosalginem a až půjdeš spát zavedes tabletu. A namazat opět venku.
Kdyby nezabralo tak k doktoru.
Taky doporučuji Rosalgin. Plus jsem pak zavadela Gynimun probiotika na srovnání 😊
@anpineapple děkuju moc 😊
Je dobré omezit cukr, tedy i alkohol, plísňové sýry. Mně na to pomáhá čaje pití čaje z řebříčku, i tím se dá podpořit boj s kvasinkou a samozřejmě to řešit něčím lokálním jak je psáno výše.
Za mě Canesten. 😉
Canesten 6dní vždycky pomuže
Přidávám se k těm, co doporučují Canesten. Dneska se ten přípravek už jmenuje Cotylena, ale to je jedno, účinná látka clotrimazol je furt stejná, mně se osvědčily zaváděcí tablety 200 mg na 3 dny a k tomu nakombinovat s krémem. Potom určitě doporučuju na srovnání probiotika (zaváděcí, polykací jsou v tomhle případě k ničemu) nebo Lactofeel gel. Já na to trpím hodně a bez tý "doléčby" bych to za chvíli měla zpátky.
Ještě doplním - taky jsem na to hodně dřív trpěla. Teď si občas zavedu ten Gynimun i preventivně a od te doby (ťukťuk) mám klid 😊
Mě lékař jednoznačně doporučil volně prodejný Gynopevaryl Combipack -- současně tabletu a krém. Vždy zabere. Jiné volně prodejné prý nemají tak dobré účinky. Tak zkus. https://eshop.doktor.cz/gyno-pevaryl-150-combip...
@berenika39 moc děkuji přesně ten mi doporučili i v lékárně tak doufám že pomůže 😊
@lupinek22 držím palce, vím, že je to otrava.

@lupinek22 a výtok je jaký ?