Je bílkový hlen po ovulaci příznakem něčeho vážného?
Hezký den, ovulaci jsem měla 14den cyklu, klasika bilkovy hlen, pozitivní ovu test, bolesti, chuť a vše bylo. A dneska jsem přibližně 9dpo a objevil se mi tazny bilkovy hlen? K tomu včera krizové bolesti? Dnes už ok, co to může být? Děkuji za informaci.
@frejaa je vidět jak krásně sílí 😁 z toho biochemické už si myslím nebude. Kdy se budeš objednávat ?
@frejaa tiše závidím a moc přeji ❤🌼
@teress1215 jsem na 30.11 objednaná🤩
Akorát dnes jsem byla na pohotovosti, mám angínu tak mám antibiotika augmentin tak snad bude vše
😔
@frejaa Ajoo, já mám těhotenský mozek, strašně zapominam 😂🙈 Joo snad ano, já za celou dobu nebyla nemocná a teď jak sem tehu tak mám snad skoro všechno 🙈 oni vědí co ti můžou a nemůžou dat, dej vědět až budeš po kontrole 🍀
@teress1215 určitě pak napíšu
🤩
@teress1215 tak vše ok, jeden plod, a vše odpovídá 🙂 tak jsem ráda, ještě není srdíčko ale to bude věřím pozdeji❤️ za týden další kontrola 🙂
@frejaa paráda ♥️ Kolik tt jsi?
@teress1215 5+3
@frejaa Jo tak to je na srdíčko ještě brzy ☺️ Myslím ze na další kontrole už bude ♥️ Kdy jdeš příští týden ?
@teress1215 8.12. Dám zas vědět🤗
@frejaa ja jdu 6.12. na screening 🙈 dej 😊
@teress1215 tal dneska už srdeční akce 🙂 a co ty?
@frejaa paráda ♥️ Tak to mám radost, říkala sem ze poprvé bylo fakt brzy 😊 tak jdeš zase až v lednu ? 😊
Hele u nás vše dobré, 2.screening vyšel dobře ale malej nechtěl ukazat obličej. Tohle měl byt můj poslední utz a pak až na 3.screeningu 😀 tak malého uvidím jeste v lednu a snad nám obličej ukáže, takhle byl celou dobu a ne a ne se proste otočit. Tak snad má v obličeji vše v pořádku no, byl jak z divokých vajec, poradně se nedal ani změřit 😀
@teress1215 jdu ještě 21.12. 🙂
@teress1215 malý bude určitě v pořádku🤗❤️ též se těším až budu mít screening za sebou 🙂
@frejaa Tyjo, takhle po sobě? To neznám ani já 😊 ale aspoň budes vědět ze je vše dobré
@teress1215 tak ona si to chce pohlídat po tom předchozím potratu víš, navíc pro jistotu beru progesteron🤔
@frejaa to chápu, také sem čekala ze mě dr. bude po dvou potratech víc hlídat ale ne 😀 chodila sem klasicky po měsíci 😊 já sem si utrogestan nasazovala sama

@teress1215 dnes 1 den po zmeskani MS❤️