icon

Je původ genitálních bradavic vždy známkou nevěry?

dddeen
8. led 2026

Dobrý den, chci se zeptat, objevily se mi bradavice. MUDr mi řekl, že buď z bazénu nebo od partnera. Do bazénu ale nechodím. Manžel byl děsně dotčený, když jsem se ho zeptala a řekl mi, že bych mu to měla vysvětlit spíš já.? Je ještě jiná šance, jak je mohu dostat, nebo mi manžel prostě zatlouká? Máme hezký vztah a žádné jiné podezření na nevěru nemám 😒

anonym_7a16c3
8. led 2026

@dddeen za tím nevěra není je za tím nejspíš HPV vir který můžete mít v těle x let

kakba
8. led 2026

@dddeen počkej, ty si to vybalila hnedka na rovinu, že tě podved? Dobře ty. Byla bych taky dotčená.

anonym_58f1b1
8. led 2026

Určitě by se našlo místo, kde jsi k nim mohla přijít. Ani na dovolené jsi nebyla v bazénu? Lázně, masáže, sauna........

dddeen
autor
8. led 2026
@kakba

@dddeen počkej, ty si to vybalila hnedka na rovinu, že tě podved? Dobře ty. Byla bych taky dotčená.

@kakba ne, jen jsem mu řekla, že mi doktor řekl dvě varianty a že ja do bazénu nechodím , tak by mě zajímalo, z čeho to tak najednou mám. Na to mi řekl, ze bych to mela vysvětlovat spíš já.

dddeen
autor
8. led 2026
@anonym_58f1b1

Určitě by se našlo místo, kde jsi k nim mohla přijít. Ani na dovolené jsi nebyla v bazénu? Lázně, masáže, sauna........

@anonym_58f1b1 naposledy jsem byla v bazénu v srpnu…. Od té doby opravdu nic…

marge_s
8. led 2026

Inkubacni doba je i nekolik mesicu 🤷🏾‍♂️

anonym_58f1b1
8. led 2026
@dddeen

@anonym_58f1b1 naposledy jsem byla v bazénu v srpnu…. Od té doby opravdu nic…

@dddeen To bude ono.

lencaa11
8. led 2026
@dddeen

@kakba ne, jen jsem mu řekla, že mi doktor řekl dvě varianty a že ja do bazénu nechodím , tak by mě zajímalo, z čeho to tak najednou mám. Na to mi řekl, ze bych to mela vysvětlovat spíš já.

@dddeen lékař by měl poznat o jaké bradavičky taky se jedná pokud od HPV tak to určitě není z bazénu ,ručníky je to od HPV udělala bych si test u lékaře ...

alpakovo
8. led 2026

@dddeen už sem je taky měla,ale mě Dr řekl, že to je možné nejen s bazénu,ale i veřejné WC, WC ve vlaku, u bazénů, obchoďáku atd. Takže to nemusí být hned manžel.... Já se přeléčila dávám si pozor na veřejných místech, bazénům se teda nevyhybám a zatím mám klid

prvomamka
10. led 2026

HPV má až 80 % lidí – a přesto se o něm pořád málo mluví. Není to jen rakovina děložního čípku. HPV způsobuje i nádory v oblasti hlavy, krku a genitálu. V tomhle díle bouráme největší mýty, odpovídáme na nejčastější otázky a říkáme na rovinu, co tahle infekce znamená pro ženy i muže. https://ceskepodcasty.cz/podcast/pindy-z-gyndy/...

izz76
11. led 2026

@dddeen Myslela jsem,že hpv vir člověk v sobě může mít X let a nemusí se projevit nikdy, nebo kdykoli, když je například oslabená imunita.