Kardiologie na Homolce - máte zkušenosti?
5. kvě 2017
Hezký večer,
nemáte někdo zkušenosti s péčí na kardiologickém oddělení-ambulance, v nemocnici na Homolce?
Děkuji ! Já tam byla odeslaná kvůli tachykardii,byla jsem na nějaký kardiolog.ambulanci-dr.Jelínková.Dali mi prášky,příště-2 měsíce jdu pro Holtera a pak hned kontrola,založila mi kartu,prý tam budu chodit ptavidelně.Jinak byla ona i sestra moc příjemná.Jen jak ještě nic nevím,mě zajímaly zkušenosti odtamtud,jestli někdo má.🙂
Ja věřím ze tam jsou všude dobří i na te kardiologii . Celkove kardio je tam vyhlášené ! Myslim ze jste v nejlepších rukou🙂

Ahoj .mam zkušenosti s ambulanci kardiochirurgie a musím říct ze je to zařízení naprosto na úrovni . Byla jsem operovana na Homolce se srdeční vadou a za celou dobu jsem se tam nesetkala s člověkem který by se neusmal. Všichni neuvěřitelne vstřícní milí !!!! Po operaci se mi dostalo takove pece ze se to ani slovy neda vyjádřit . A to nejsem zádný VIP pacient 🙂 takhle se chovali ke všem . Kdyby jsi se chtela na cokoli zeptat a budu vedet odpověd klidne napis .