icon

Kdy po spontánním potratu mít znovu pohlavní styk?

sarah1999
10. pro 2025

Ahojte, chtěla bych se zeptat 2.12 jsem spontánně potratila v 6 týdnu. Včera jsem byla u lékaře a vše je v pořádku( děloha je již čistá) jediné co viděl bylo, že mám ještě nějaké kousky co se nevyplavily nad děložním hrdlem( nejsem si ale jistá, jestli to řekl přesně takhle) vzal nůžky, něco vevnitř nastřihl a ty kousky vytáhl… takže už by mělo být vše venku a ted k otázce. Kdy je možné mit pohlavní styk? Všude čtu že tak za 2 týdny, ale lékař mi řekl, ze pohlavní styk až po prvni ms a me to prijde šíleně dlouho 🤦‍♀️😀

anonym_dced86
10. pro 2025

Ja take v 6tt potratila a sex jsme meli hned po tydnu. Ono co doktor, to nazor. Ani jsem nedostala dalsi menstruaci, otehotnela jsem ihned a mame uz dvouleteho syna.

sarah1999
autor
10. pro 2025
@anonym_dced86

Ja take v 6tt potratila a sex jsme meli hned po tydnu. Ono co doktor, to nazor. Ani jsem nedostala dalsi menstruaci, otehotnela jsem ihned a mame uz dvouleteho syna.

@anonym_dced86 Já právě myslela, že hned jak skončí krvácení, tak sex není problém, ale když mi řekl až po první ms, tak jsem koukala jak blázen 🙈 Hned mě samozřejmě vystrašil, že jak bude sex dřív, tak je velká šance na zánět dělohy a děti už nebudu moct mit nikdy. 🤦‍♀️ Četla jsem si o tom hodně a plno ženských psalo, že otěhotněly ještě před první ms, ale to mi lékař zatrhl a snažit se prej až po druhé ms a to mi ještě do té druhé ms chtěl nacpat antikoncepci aby se fakt nemohlo stát že otěhotním. 🤷‍♀️🤦‍♀️
Kdybych měla nějaké komplikace, tak tomu rozumím, ale takhle…

misha31
10. pro 2025
@sarah1999

@anonym_dced86 Já právě myslela, že hned jak skončí krvácení, tak sex není problém, ale když mi řekl až po první ms, tak jsem koukala jak blázen 🙈 Hned mě samozřejmě vystrašil, že jak bude sex dřív, tak je velká šance na zánět dělohy a děti už nebudu moct mit nikdy. 🤦‍♀️ Četla jsem si o tom hodně a plno ženských psalo, že otěhotněly ještě před první ms, ale to mi lékař zatrhl a snažit se prej až po druhé ms a to mi ještě do té druhé ms chtěl nacpat antikoncepci aby se fakt nemohlo stát že otěhotním. 🤷‍♀️🤦‍♀️
Kdybych měla nějaké komplikace, tak tomu rozumím, ale takhle…

@sarah1999 hele pokud se citis dobre, tak bych se proste tomu nebranila. Jako nacpat jeste antinu boooze 🫣🫣🫣 ted jsi prave nejvice plodna, skoda toho nevyuzit.

enikla
10. pro 2025

Taky jsem potratila v 6 tt a nechala jsem projít asi dva cykly, ale doktorka řekla, že čekat nemusím.

sarah1999
autor
11. pro 2025

Děkuji za rady a zkušenosti ☺️ Ještě špiním, tak počkám až to přejde a pak tomu nechám volný průběh. 🙂 A budu doufat, že kdyby se povedlo hned, tak mě doktor nesežere. 🙈😀

nikamari
11. pro 2025

Já jsem potratila 6.12. také v šestém nebo sedmém týdnu a zrovna přemýšlím o tom samém, kdy tomu dát volný průběh a třeba se snažit, já už nemám moc času, protože mi je 41 let.

sarah1999
autor
11. pro 2025
@nikamari

Já jsem potratila 6.12. také v šestém nebo sedmém týdnu a zrovna přemýšlím o tom samém, kdy tomu dát volný průběh a třeba se snažit, já už nemám moc času, protože mi je 41 let.

@nikamari A doktor vám neřekl nějaký jeho názor? 🙈

nikamari
Včera v 09:20
@sarah1999

@nikamari A doktor vám neřekl nějaký jeho názor? 🙈

@sarah1999 já jdu na kontrolu až v úterý tak se určitě na názor zeptám a doufám, že bude vše v pořádku.

sayast
Včera ve 12:20

Ja byla pred 2 tydny na kyretazi, mela jsem byt 2 tydny bez sexu a doktorka říkala nechat projít 2 ms a pak není problém. Zeptala jsem se,co kdyz to nedodrzim a otehotnim, tak se pry nic neděje 😁. Bude mi na jare 40 a mam jeden vejcovod,tak úplně taky dlouho čekat nechci