Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Ma nekdo zkušenost s malibu c? Hodne o nem premyslim 😇

    Pojistovna ministerstva vnitra a bonus na vitaminy:
    Muzu vse nakoupit pri jedne objednavce? Nebo musim na kazdou osobu zvlast? Loni jsem nesla vse na jedne na pobocku, ale ted nevim, kdyz se muze podavat jen pres e-komunikaci.
    Take me prekvapilo, ze letos se to nevztahuje na preventan, laktobacily atd, to jsem zrovna loni brala 😅

    Zitra mel mit prostřední oslavu narozenin a vypada to, ze kluci chytli sedmou nemoc 😭. Myslite ze se da dort kdyztak zamrazit a bude dobrej? Krem by mel byt lipankovy s ovocem 😕

    Ahoj holky, vzpomnela jsem si na maminku rioko, ze jsem od ni dlouho nic necetla, naposled ze byla opet v lecebne. Nevim jestli mam dobre nick. Nevite jestli je v pořádku?

    4 dny sama se vsema detma na Lipne, dny nabite akcema. Bylo to uzasne, deti nadsene. Muj ucet breci a asi potrebuju dovolenou 🤣

    sayast
    Zpráva byla změněna    5. črc 2022    

    Tak dovolena a s ni spojeny 2 tydenni internetovy detox za nami, bylo to uzasne a uz pro celou rodinu moc potreba. Jen nam mezitím zahradu zdemoloval vichr co zrovna radil 🥴. A proto hledam nekoho, kdo rozumi zahradni architekture a bud za uplatu nebo pro radost mi pomohl vymyslet 1 kout nasi zahrady 🙂. Je nejvic na vetru, tak potrebuji aby vitr trochu lamal, zaroven asi ne extra nic vysokeho-jsme u hlavni silnice, tak aby to nebyl kvuli tomu problem a zahradu nemame obri, tak i kvuli prostoru. A samozřejmě aby to vcelku hezky vypadalo 🙂😍. Foto a vice podrobnosti ve zprave jestli se mi nekdo ozve 🥰❤

    2 letak ztratil hlas, v pondeli odletame do Turecka. Je neco cim mu muzu pomoct? Nebo vyckat? Spolupráce z jebo strany by byla samozřejmě minimalni 🙄

    Vybirame dovolenou a nechali to na posledni chvili a velka chyba. Asi nikam nepojedeme 😛. Nevim jestli mam velke pozadavky a maly rozpocet, ale nic neni 😕. Co najdu na netu, tak v cestovce pak vypoctou cenove jinak nebo nejde objednat. Ach jo. Chtela jsem si to uzit a ne jet do Italie a tam reist jidlo stejne jako doma 🙄

    Manzel ma za par dnu narozeniny a jelikoz ma vse, krome casu jen pro nas dva, tak jsem se rozhodla nam zaridit prvni volny vikend bez deti za cely nas vztah (nasel si me uz detnou) a koupit wellness. A timto vyhlasuji patrani 😁.
    Slevomat a net prochazim uz delsi dobu, ale zatim me extra nic nezaujalo.
    - nejlepe jižní čechy
    -nejaky wellness, bud vyrivka na pokoji nebo vic moznosti (vetsinou jsem nasla jen 1 proceduru a to mi prijde malo)
    -nejlépe s polopenzí nebo nejakym jidlem
    -kdyby tam bylo i jine vyziti, napr. Moznost bowlingu nebo podobne, tak by to bylo fajn

    Cena nehraje zas tak velkou roli

    sayast
    Zpráva byla změněna    4. kvě 2022    

    Odpoledne mi psala maminka spoluzaka 13ti lete dcery, ze mu dcera o prestavce omylem rozbila bryle a chce je po mne zaplatit. Dcera rikala ze blbli (hazeli po sobe houbu) , necekala ze se objevi tak blizko za ni a jak se rozmachla, tak bryle spadli. Na jednu stranu maminku chapu ze by rada abysme je zaplatili, na druhou mi to prijde zvlastni, kdyz delali kraviny oba a nebylo to schvalne. Me by to asi nenapadlo, dcera by jeste dostala vynadano ze nema delat kraviny. Zajimal by me prosim pohled ostatních

    Planujeme na leto dovolenou a tak me napadlo, jestli u zahraničních dovolenych hraje roli jestli je diteti jeste 5 nebo uz 6. Syn je srpnovy, tak jestli mam koukat spis na cervenec 😁

    sayast
    Zpráva byla změněna    20. srp 2021    

    Před chvílí nám dorazila výhra od #fisherprice a musím se smát. Ještě včera u obyc nocniku hysterak jen co jsem navrhla, že by se na něj mohl posadit a dnes co jsme rozbalili tucnakovy, tak se mu hrozně líbil 😁. Myslím že i brácha mu ho závidí 😅. @petuliiik01 moc děkujeme!

    (2 fotky)
    sayast
    Zpráva byla změněna    8. únor 2021    

    Ráno nam dorazila umělá výživa Colvia co jsem vyhrála v testování 😍. Když opominu jakou radost mi to v této době, kdy se ve mně pere deprese, udělalo, tak jsem mile překvapena velikosti (900 g). Plechovku určitě využijeme i po vypotřebování. S colostrem mám výborně zkušenosti od nejstaršího dítěte, tak to beru jako opravdu velkou poctu. Moc děkuji za tuto možnost, už se těším až večer vyzkoušíme 😊.
    #test_colvia

    (2 fotky)

    Tuhle zprávu během zitra smažu, ale hrozně nutné si potřebují popovídat. Možná virtuálně proplesknout,možná cítit že na tom stejně nejsem sama. Jsem hrozně vyčerpaná, psychicky,i fyzicky. Neví. Jestli za to víc můžou 3 děti (spíš ne podle mě) nebo covidova doba, ale absolutně nezvladam naší nejstarší. Samozřejmě ji tato doba absolutně nepomohla. Ani nevím kam by se člověk mohl obrátit o pomoc. Možná jen správně navést. Možná je chyba u mě, ale začínám to těžce nezvládat. Jsem máma kvočna, ale 8 měsíců jen zavřená s nima, bez pomoci a moct jít někam,kamkoliv.... Asi mám depresi jako hrom..

    sayast
    Zpráva byla změněna    3. pro 2020    

    Testování sice již dávno skončilo, ale stejně mě to ještě donutilo se ozvat. Zapomněla jsem ohrivacku na chalupě a protože si člověk na dobré věci rychle a snadno zvykne,půjčila si dočasně konkurenční značky od švagrové. A v tu chvíli, hned po první noci, jsem pochopila jak moc dobrá ohrivacka od TrueLife je. Protože než co mam půjčenou, tak radši žádnou, jsem úplně hotová. Jakmile jsem klimbla a nechala tam láhev dýl, tak okamžitě byla voda horka a ja zas musela chladit. To nemluvím o tom, že se tam nevešli všechny flašky. Takže s díky vrátím a nemůžu se dočkat mého Pomocníka s velkým P 😍..
    #test_truelife2 a #recenze

    sayast
    16. lis 2020    Čtené 182x

    Jak jsem testovala ohřívačku TrueLife 🙂

    Když jsem se úplně poprvé v životě zapojila do soutěže o testování, tak mě nikdy nenapadlo, že bych mohla být vybrána. O to větší šok jsem zažila, když mi přišla zpráva, že se na mě usmálo štěstí 🙂. Jen jsem se musela až smát, já se více hlásila na videochůvičku a nakonec byla vybrána na ohřívačku a my zrovna s manželem par dnů před tím koupili novou termoregulační rychlovarnou konvici, abychom si ušetřili práci s přípravou mlíčka pro našeho nejmenšího 😀. No, tomu se ale říká výzva!

    Hned jak balíček dorazil, tak jsem ho celá netrpělivá rozbalila a nemohla se dočkat až vyzkouším. Vzhledem k tomu, že syn pije mlíčko již jen večer a v noci, tak jsem musela počkat do večera. 

    Vzhledově je ohřívačka moc pěkná a vzhledem k mé nepraktičnosti jsem ocenila jednoduché ovládání. Nastal večer a já celá dychtivá šla ohřívačku vyzkoušet. Musím podotknout, že sice mám 3 děti, ale s žádnou ohřívačkou jsem nikdy nepřišla do styku, tak jsem vůbec nevěděla co mám očekávat. Čekala jsem, že tam dám vodu ve flašce a po zhasnutí kontrolky bude voda teplá. O to větší bylo moje zklamání, když se tak nestalo. No nic, použila jsem naší novou termoregulační konvici jako předchozích pár dnů a šla hledat informace na internet, jak vlastně má (jakákoliv ohřívačka) fungovat, ale nic nenašla 😀. 

    Další den ráno jsem si řekla, že to musím v klidu pořádně prozkoumat. Dala do ohřívačky vodu dle návodu (do půlky úrovně vody ve flašce), zapnula a čekala, zkoumala. Jaké bylo moje překvapení, že ohřívačka udržela vodu ve flašce teplou min. 10 hodin. 

    Tak jsem si na noc připravila 2 flašky s vodou, dávkovač mléka a zkusila její výhody přes noc. Musím ještě podotknout, že máme patrový barák, ložnici nahoře, kuchyni dole a syn pije v noci mléko 2 - 3x. Aby nevzbudil barák, tak mléko dělá manžel. Jaké bylo jeho překvapení a pro mě velká radost, když manžel ráno z práce psal, jak se hezky vyspal 🙂. Od té noci je ohřívačka můj nejlepší přítel na noc 😀.

    Zkoušela jsem i na příkrmy, ale opět vzhledem k dlouhé době ohřátí, tak je to fajn jen když mi ho nesnědl a chtěla jsem ho uchovat teplý, aby si ho dal o chvíli déle. 

    Kvůli covidové době jsem neměla příležitost vyzkoušet v autě, což mě velmi mrzelo, protože jinak jsme zvyklí hodně cestovat, i mimo ČR a určitě by své uplatnění našla. Tak aspoň takto. Do zásuvky šla pěkně, hladce, fungovala bez problému. Na fotce je za řadící pákou, ale při delší cestě bych jí měla nejspíš u nohou spolujezdce nebo co máme zásuvku v kufru. Ale to bych musela vše vyzkoušet v akci, abych mohla věrohodně a poctivě posoudit. 

    Jak bych mé testování shrnula? Asi kdybych neměla možnost vyzkoušet, tak bych jí nebrala jako úplně důležitou věc a nejspíš nepořizovala. Ale možnost jsem dostala a musím říct, že určitě bude své stálé místo mít a ještě dlouho jí využiji. I na ohřívání čajíku, přeci jen, kdo ho má rád studený 😀. Zvlášť ten, komu se dítě v noci často budí na mléko, tak určitě ocení. Jako mínus beru to, že ohřátí trvá tak dlouho.

    Velmi děkuji za možnost testování se zúčastnit 🙂.

    #test_truelife2   #recenze #zkusenosti_truelife

    #test_truelife2
    Ohrivacku testují víc než týden a myslím, že už si můj pravidelný večerní rituál přípravy na noc neumím bez ohrivacky ani představit 😁. Kdo má patrový barák a dítě, které vyžaduje um několikrát za noc, určitě chápe 😊

    #test_truelife2
    Tak máme za sebou první noc s ohrivackou od truelife, nejdřív jsem zkoušela nanečisto jen s vodou, abych věděla jak reaguje, vydrží, zda si mohu dovolit ji nechat bez dohledu celou noc v zásuvce a teda bomba. Ač jsem k tomu přistupovala trochu rozpačitě, tak myslím, že máme velkého pomocníka. Teda hlavně manžel, protože ten chodil v noci dělat mlíko dolů do kuchyně 😁😁😁. Hned mi ráno z práce psal, jak se hezky vyspal. Což je po 8 měsících našeho nespani úplný luxus 😍

    Dneska mi dorazil balíček, moje první testování 😍. Ihned jsem ji musela rozbalit a protože syn byl již po obědě,tak tam dát flašku aspoň zkusmo. No, nejsem blonďatá, ale po 8mi měsících (ne)spánku a dvou probdelych nocích,s dětma za zády to nebyl dobrý nápad 😁. Jinak by mě asi automaticky napadlo zelený "kroužek" z košíku sundat a ne googlit, proč se mi tam nevejde ani Avent, ani Mam 😁😅🙈. Těším se na první zkoušku na ostro 😍. #test_truelife2

    (2 fotky)

    prohlidka v roce-11,73 kg a 74 cm 🙂