Klasický problém - cykly po HA. Máte zkušenost s tímto průběhem?
Ahoj,
omlouvám se, že možná duplikuju častý dotaz, ale zpravidla byl závěr pro většinu SPO, což u mě asi nesedí, tak bych se ráda poradila. HA jsem brala do ledna, od 15 let, něco přes 11 let. Po vysazeni jsem samozřejmě nečekala, že bude všechno ok, no ale .... první cyklus 31 dní - supér, tak to bude asi fajn že, to se srovná. Inu další 38, pak 47, pak už vyvolávačka -> 51 dní. Po ní MS opravdu hodně slabá, vždy za týden. Další cyklus 42 dní, také slabý. Pak zas vyvolávačka 54 dní, opět slabounká, cca 4-5 dní vždy.
Vzhledem k tomu, že se řešila svatba a stavba domu (ta teda pořád) a obrovská spousta dalšího stresu, tak jsem to nechávala být, tělo se srovnává dlouho ok, ale po 10 měsících už mě to začíná iritovat... od doktora mám zatím doporučené Ečko a listovku, pár měsíců už.... zkoušela jsem samozřejmě i klasiku, jestřáb a gynex, ale přišlo mi, že to je spíš horší.... plus občas kontryhel... teď je to zas 42 den, zas nic, v pondělí mám zas přijít na vyvolávačku...
Čekala jsem, že bude problém s hormony (pleť šílenost, jak na obličeji, ta pak hlavně záda, ne akné, ale boláky hojící se týdny a týdny). Až ted se to možná poslední dva týdny maličko zlepšilo po měsících.... Ale dle krve - hormonální profil - všechno ok, UG taktéž (předpokládám, že případné cysty by doktor viděl). Bazální teplota je ukázková synosoida ze střední, nahoru dolu nahoru dolu nahoru dolu-tomu se doktor dost divil.... Ovu testy tedy nedělám pravidelně, ale asi to ani nemá cenu vzhledem k cyklum, nikdy nic....
Máte někdo zkušenost s tímto průběhem? Jinak životní styl celkem ok (sport hodně, jídlo sice vege ale jinak myslím dost rozmanité relativně zdravé, vždycky sem jedla hodně, i když poslední měsíce kvůli stresu mohly být lepší), váha poměrně nízká. Moc díky za každou radu a krásný den!