Konizace čípku. Jak probíhá hojení?
Dobrý den je tu někdo kdo je po Konizaci čípku? Jak probíhá léčení ? Mě řekli že můžu špinit a můžou bejt bolesti v tom 6 ti neděli ale já mám 10 dní po zákroku a pořád slabé krvácím a mám bolesti a já teď nevím jestli je to ok nebo ne ? Děkuji
Jsem po konizaci 9 dní a také mírně krvácím. Bez několika vložek/intimek denně se neobejdu. Poslední dny i čípek pobolívá.
Jsem po konizaci 9 dní a také mírně krvácím. Bez několika vložek/intimek denně se neobejdu. Poslední dny i čípek pobolívá.
@leilinka1234 to je ke konizaci ok čípek se hojí je tam otevřená ranka po odstranění špatne tkáně žena může 7-10 den krvácet odchází stroupek a jinak žena může krvácet / špinit 4-8 týdnů podle hojení čípku ...
@leilinka1234 to je ke konizaci ok čípek se hojí je tam otevřená ranka po odstranění špatne tkáně žena může 7-10 den krvácet odchází stroupek a jinak žena může krvácet / špinit 4-8 týdnů podle hojení čípku ...
@lencaa11 děkuji ve středu mám kontrolu ale stim oni asi počítají že budu špinit že ?
Jojo, počítají.
@lencaa11 děkuji ve středu mám kontrolu ale stim oni asi počítají že budu špinit že ?
@kristyna726 urcite ano lékař se jen podíva na čípek zda se hojí

@kristyna726 jste v 6 neděli tím pádem špinění - krvácení 7-10 den odchází stroupek žena může mírně krvácet a mít bolesti...léčení žádná velká zátěž nasadit čípky na hojení ...