Krvácení mimo cyklus. Co pomohlo vám?

26. lis 2023

Ahoj holky, prosím o radu či zkušenosti. 9října měla přijít menstruace ta nepřišla, přišla skoro o tři týdny dýl okolo 25 října, byla sama o sobě divná, hrozně slabá, trvala čtyři dny. Po menstruaci týden klid a pak opět slabé krvácení a to víceméně trvá do teď, někdy den klid a potom zase. Není vůbec silné, spíš sem tam za den trošku zakrvacím. Na gyndě jsem byla ve čtvrtek, všechno v pořádku, bral mi krev na hormony i HCG, všechno v pořádku. Předepsal mi norrtnorethisteron, říkala jsem mu že jsem ho jednou měla a úplně mi nesedl, měla jsem po něm neskutečné návaly horka, vydržela jsem ho brát asi dva dny, plus navíc tatínek má žilní trombózu. Říkal ať tedy počkám přes víkend jetsli se to srovná a pak ho zkusit vzít, že třeba tentokrát mi může sednout. Krvácení je pořád, není silné, jak jsem psala sem tam za den zakrvacím a já tak nějak nevím jestli ho vzít nebo ne, úplně se mi do něj nechce. Nějaké typy, rady co pomohlo vám když je vlastně u mě všechno po zdravotní stránce v pořádku? Teď má týden na gyndě dovolenou abych tam znovu šla. Moc všem děkuji 🙂

lencaa11
26. lis 2023

Myom ,polyp ,endometrioza , atd ..ty léky jsou na prd je to pěkný hnus ..

cilkat
26. lis 2023

Předpokládám, že myom by gandař viděl, ne? (dělal ultrazvuk, ne?)
já když naposledy řešial na gyndě krvácení mimo cyklus, tak jsme se shodli, že "ovulační krvácení" a že prostě rozhozené hormony. Jelikož neplánujeme další těhotenství, tak "no, jak moc vám to vadí? Jediná spolehlivá cesta je nasadit antikoncepci, ale pokud nechcete tu, tak buď nějaký Gynex, kontryhelový čaj, nebo třeba hormonální joga" ... no.. za dva cykly s kontryhelem se to srovnalo, tak za mě cajk. (ale teda bylo to jednoznačeně "pár dní špinění v půlce cyklu", neb takle dlouhodobé krvácení).

autor
26. lis 2023

@cilkat Ultrazvuk dělal,všechno v poradku. Plus jsem cca před dvěmi měsíci byla na preventivní prohlídce kde taky bylo všechno v pořádku.