icon

Krvácení po sexu. Máte zkušenost?

25. kvě 2026

Dobrý den,

Mám.velkou prosbu, vcera jsme meli sex po roce s přítelem, bohužel me to ze začátku dost bolelo a po sexu jsem začala krvácet výrazně červenou barvou obcas a kdyz jdu ma wc na malou tak stále krev. Vzala jsem si intimku, ve středu jdu na kontrolu k lékaři. Prosím mel jste někdo neco podobného a dekuji za radu, dost me to vyděsilo.

ladasva
25. kvě 2026

@anonym_autor Moc toho nepíšete, především věk, předešlé dignózy atd.. Každopádně začněte vyšetřením na gynekologii.

frantiska87
31. kvě 2026

Určitě si zajděte na gynekologii… já byla u Apolináře na gynekologické pohotovosti, tam mi řekli, že je vše v pořádku a ještě mi vynadali, že i když mám akutní krvcení, že tam to mají hlavně pro ženy krvácející v těhotenství (to jsem za prvé nevěděla, za druhé jsem netušila, jestli třeba také nejsem těhotná, že jo 🤷🏻‍♀️)… pak jsem šla na kontrolu ke svému gynekologovi a twn si všiml na čípku takové tenké kůže, skvrnky… která byla citlivá a ze které to často krvácelo. Objevil zvšené hodnoty HPV viru, které neustále rostly. Pak jsem šla na očkování a konizaci a od té doby žádný problém. Doporučuji ale nepodceňovat a opravdu jít na kontrolu.