Menses po porodu. Poradíte, prosím?
Holky, už jsem jednu diskuzi na toto téma zakládala cca 5 dní zpátky. Mám svou druhou MS po druhém porodu. První byla 6 měsíců po porodu, byla i tak jako jsem jí měla před těhotenstvím 3 dny a dost, bez bolestí. Ale dnes už mám MS 11tý den. A žádné známky, že by chtěla zkončit. Dokonce mě asi 6 dní opravdu bolelo bříško a záda. Stále kojím. Minulý týden v pondělí jsem volala dr. a prý je to u kojení běžnÿ. Ale četla jsem spoustu článků a web. stránek a všude píšou, že by žena neměla krvácet déle jak 7 dní... Co teď??? Nejraději bych zítra znovu volala dr. ale nechci být za hysterku, co na sobě kontroluje každý pupínek a hledá problém, tam kde není.
Jak už jsem ti psala minule, podle mě to je kvůli kojení, po porodu mám ms vždycky 9dni a kojim stále už přes rok. A to jí máš pořád silnou nebo jen trochu? Tělo se prostě čistí. Ale pro tvůj klid si klidně můžeš k Dr zavolat a zeptat se, jestli to může trvat takhle dlouho.
@lucifux tak to je divné, když zase zesílila. Zítra si zavolej, za zeptání nic nedáš. Ještě mě napadlo, že jsi třeba mohla mít nějakou cystu, která praskla při ms, a proto hodně krvacis. Teď mám taky malou cystu, Dr mi říkal, že většinou pak praskne a odejde při ms.

objednala bych se na gyndu. Raději budu za hysterku než nešťastná, že jsem něco zanedbala