Mimomenstruační krvácení každý den

simulinecka1
27. kvě 2018

Ahojky, prosila bych o radu. Jsem rok a půl po porodu dvojčátek, po šestinedělí jsem šla na nitroděložní tělísko. U mě krvácení bylo po sexu pokaždé snad.. a po tom tělísku se to začalo horšit, začátky super, menzes pravidelná. Cca tři měsíce po jsem začala krvácet častěji i mimo ciklus, u Dr který mě léčil čípkama na zánět del. Čípku se rozhodl že zkusíme ještě jednu variantu a to tu že mi píchne Depoproveru. Ale od píchnutí krvácím každý den už 3 měsíce v kuse. Je to už docela nepříjemné a začínám mít strach, že je něco špatně... Co by jste dělaly vy?

biedronca
27. kvě 2018

@simulinecka1 Okamzitě to rešila, vyměnila gynekologa,kdyby byla třeba. Jako krvácet kazdy den tři měsíce v kuse, a AŽ TED TO ZAČÍNATE VUBEC REŠIT? Nechapu .... krvaceni není bezne, normalní a automatické. Hned, proste to radikalne rešit.

simulinecka1
autor
27. kvě 2018

@biedronca dnes jsem zašla na pohotovost.... Tělísko vybrané, nasazena hormonální léčba, pokud nezabere, bude se hrát vzorek sliznice

heluska0
27. kvě 2018

Já takhle krvácela skoro 6 měsíců Dr to řešila jen injekcí a že se to srovná . Vyměnila jsem Dr nasadil hormonální léčbu a mám klid .

simulinecka1
autor
27. kvě 2018

@heluska0 snad už mi to taky zabere.... Co si budeme povídat, je to otravné.. Asi budu taky nucena vyměnit dr.

heluska0
27. kvě 2018

Já vyměnila a udělala jsem dobře . Co si vzpomínám bylo to otravné každý měsíc jsem byla na gynekologii a pořád to stejné ... srovná se to ... Určitě hormonální léčba zabere držím palce